Bottas speră să lupte pentru victorie cu Mercedes, iar Alonso este mulţumit de locul şapte

de Daniel Popescu
Sambata, 06.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas şi-a exprimat speranţa că va putea lupta cu Lewis Hamilton şi Nico Rosberg în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Fernando Alonso este mulţumit de locul şapte ocupat pe grila de start.

Esential 3 este locul ocupat de Valtteri Bottas in calificarile pentru Marele Premiu al Italiei
7 este locul de pe care va pleca Fernando Alonso in cursa de duminica
Valtteri Bottas a obţinut sâmbătă locul trei pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei, în spatele celor doi piloţi de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg. Performanţa a venit ca urmare a faptului că echipele cu propulsoare Mercedes sunt avantajate pe rapidul circuit de la Monza, însă finlandezul spera ca diferenţa să fie ceva mai mică.

Cu peste o jumătate de secundă mai lent decât Hamilton,  Bottas şi-a exprimat speranţa că în cursa de duminică va avea oportunitatea să lupte pentru victorie. "Aşa sper. De vineri şi până astăzi au fost într-o formă un pic mai bună. Sper să fim mai aproape de ei, dar cred că avem un ritm bun de cursă", a declarat el.

Bottas va fi urmat pe grila de start de coechipierul său Felipe Massa şi de cei doi piloţi ai echipei McLaren, Kevin Magnussen şi Jenson Button.

Prin urmare, Fernando Alonso, clasat pe locul sate, a fost cel mai bun dintre piloţii care nu utilizează motoare Mercedes. În acest context, spaniolul afirmă că este mulţumit de rezultat şi anticipează o cursă echilibrată pentru duminică.

"Cele două Mercedes, apoi Williams, McLaren şi un Ferrari, aşa că este bine pentru mine. Va fi o cursă dificilă, dar partea bună este că timpii sunt foarte apropiaţi, aşa că s-ar putea să existe un grup, iar asta ar putea fi plăcut. Trebuie să salvăm cât mai mult pneurile, pentru că cea mai bună strategie este cea cu o singură oprire, aşa că vom avea de parcurs multe tururi cu pneurile soft şi hard", a explicat el. 

Comentarii (4)

  • Da Alonso, la ce monopost ai locul 7 este pole ptr. voi! Lasa ca pleaca de la Ferrari si Luca Montezemolo si revine Ross Brown in fruntea teamului.
    19 2
  • si daca vine Brown ce? Succesul a venit pentru ca Byrne a inteles ce vrea Schumacher de la el. Brown poate se intoarce dar nu mai gaseste cuplul Schumacher-Byrne acolo
    1 1
  • E și ăsta ca și Ricci... visează.
    5 2
  • La ce istoric are ferrari, da imi permit sa visez. Am vazut prea multe in F1 ca sa mai sper si sunt convins ca vor reusii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru