Bottas utilizează în Ungaria o nouă aripă faţă pe monopostul Williams, inspirată de la Mercedes

de Daniel Popescu
Sambata, 25.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas va folosi în calificările şi cursa din Ungaria o aripă faţă asemănătoare cu cea a rivalilor de la Mercedes, în timp ce Felipe Massa va primi o componentă similară în Belgia.

Esential 60 de puncte este diferenta dintre Williams si Ferrari in clasamentul constructorilor
Williams a dezvoltat o nouă specificaţie de aripă faţă, însă a produs un singur exemplar pe care i l-a oferit lui Valtteri Bottas în antrenamentele de vineri din Marele Premiu al Ungariei.

Alegerea s-a bazat pe faptul că finlandezul este mai bine poziţionat în clasamentul general decât coechipierul său Felipe Massa, care va primi noua aripă în următoarea etapă din Belgia. Noua aripă faţă are un design asemănător cu cea folosită de rivalii de la Mercedes, iar Bottas o va utiliza pe tot parcursul weekendului, după ce comparaţiile directe din antrenamente cu vechea specificaţie au indicat mici progrese.

"Nu este uşor de identificat pasul înainte făcut cu noua aripa faţă. De fapt, este chiar mic. În prima sesiune am făcut cel mai bun timp al meu cu vechea aripă, dar cred că asta s-a întâmplat pentru că turul a fost mai bun decât cel făcut cu noua aripă.

Întrucât diferenţa este mică, nu este uşor să obţinem un răspuns, dar totul sugerează că este un mic pas în direcţia potrivită şi am continuat să utilizez aripa fără probleme şi în a doua sesiune", a declarat el.

Williams ocupă locul trei în clasamentul constructorilor şi încearcă să reducă diferenţa de 60 de puncte care o separă de Ferrari.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Este imposibil de crezut cat de prost este pachetul Honda... pur si simplu nu am cuvinte. Q2 si... Alonso a abandonat... pur si simplu nu se poate asa ceva.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru