Brawn exclude plecarea de la Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a exclus varianta de a părăsi Mercedes în acest sezon, iar directorul de motorsport Toto Wolff speră ca echipa să beneficieze de stabilitate în 2013.

Ross Brawn a decis să rămână şeful celor de la Mercedes şi în sezonul 2013, la capătul mai multor săptămâni în care a avut timp să se gândească la numeroase schimbări din departamentul tehnic.

Hotărârea britanicului a fost influenţată de faptul că ultima achiziţie dorită de Mercedes, Paddy Lowe, nu poate părăsi McLaren, întrucât se află sub contract cu această echipă până la finalul anului. Prin urmare, Brawn are cale liberă să rămână la Mercedes şi să-şi exercite în continuare rolul de şef. "Sunt foarte bine aşezat. Nu am niciun fel de probleme pe acest front", a declarat el pentru publicaţia britanică Autosport.

Urmareste Automarket
Declaraţiile sale vin în contextul în care directorul de motorsport Toto Wolff a afirmat recent că Mercedes trebuie să aibă parte de stabilitate la nivelul conducerii tehnice pentru a putea avea speranţe la obţinerea unor rezultate bune în noul sezon.

"Am nevoie de timp să mă întâlnesc cu oamenii şi să-mi fac o impresie generală, dar cred că echipa are nevoie cel mai mult de stabilitate.

Suntem în faţa unui sezon dificil, un sezon foarte important pentru echipă, aşa că vom vedea cum vor decurge lucrurile", a precizat omul de afaceri austriac care deţine şi 30% din acţiunile echipei Mercedes.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru