Brawn: "Începe o nouă eră pentru Mercedes"

de Daniel Popescu
Luni, 04.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că noul monopost W04 este un evident pas înainte în termeni de design şi că marchează începutul unei noi ere pentru Mercedes.

Mercedes AMG a prezentat luni noul monopost cu care va aborda sezonul 2013 al Formulei 1, iar echipa mizează pe progrese majore după evoluţia dezamăgitoare din finalul anului trecut.

Şeful Ross Brawn este încrezător că Mercedes este pe punctul de a intra într-o nouă eră, în special din punct de vedere al performanţei noului monopost, dar şi prin prisma numeroase achiziţii în departamentul de conducere.

"2013 marchează începutul celei de-a doua ere pentru echipa de uzină a Săgeţilor Argintii. Restructurarea pe care am avut-o în ultimele 18 luni cresc acum în maturitate şi acest lucru se reflectă în W04, care este un evident pas înainte ca design şi ca nivel de detaliu comparativ cu predecesorul său", a declarat el.

Urmareste Automarket
În plus, Brawn este impulsionat de sosirea la echipa a lui Lewis Hamilton, iar britanicul speră ca lupta dintre cei doi să ducă echipa şi mai departe.

"Suntem foarte mândri să-l primim la echipa ca pilot pe Hamilton.

În Hamilton şi Nico Rosberg avem ceea ce cred că este cea mai puternică linie de piloţi din Formula 1 şi ştiu că un nivel ridicat de competiţie între ei va duce echipă mai departe", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (10)

  • "Mercedes AMG a prezentat luni noul monopost cu care va aborda sezonul 2013 al Formulei 1" , unde a prezentat poate in cuca macaii :)). Le doesc sa aiba un an mai dramatic fata de cei trei ani modesti.
    7 14
  • linie piloti 2013
    Fata de ultimii ani in mod cert au o linie de piloti mai puternica. Succes Mercedes!
    11 15
  • no-name
    Sper sa spuna acelasi lucru vineri.
    5 0
  • Bogdan
    Aceste mesaje cu rol propagandistic au un rol mediatic esential in vederea atragerii capitalului de imagine necesar inceperii campionatului. Ele induc impresia unui climat sanatos la echipa, a unui tonus entuziast si a renasterii capacitatilor creatoare in sanul colectivului.
    Eu, insa nu am cum sa uit si sa trec peste esecul ultimelor trei sezoane si peste paharul cu amaraciune pe care l-am baut alaturi de fanii lui Schumacher. Din respect pentru el ar trebui sa faca ciocul mic.
    Chiar si daca vor reusi sa fie mai sus decat anul trecut, din respect pentru el, ar trebui sa isi exprime regretul ca nu au reusit sa o faca mai devreme si nu sa topaie cu infantilism facand declaratii sforaitoare.
    Poate ca gresesc, dar a se lauda acum cu marea valoare care a venit la echipa lor este tot una cu a spune ca pana acum au avut un pietroi legat de gat. Si atitudinea asta nu le face deloc cinste.
    Bleah !
    9 1
  • JugaruGabi
    "În Hamilton şi Nico Rosberg avem ceea ce cred că este cea mai puternică linie de piloţi din Formula 1"

    Sa fim seriosi: cea mai puternica linie de pilot din F1 era daca Schumacher isi tinea locul. Rosberg e bun, trebuie doar slefuit.
    4 0
  • Sper ca linia asta puternica de piloti sa aiba soarta celei vechi(CEL PUTIN ASTA aR MERITA) E grozav hamilton acum ,dupa ce s-a zbatut (timp de 3 ani )un fraier pt o troaca...
    5 2
  • pentru @Bogdan
    iti zic mersi, ai spus ceva ce imi doream demult a spune... insa imi parea ca totusi e in zadar. Asa ca ma bucur ca s-a gasit totusi cineva sa spuna asta. M_AMG au asa o expresie ca cum ar fi fost pin acum cu o broasca testoasa in locul lui Schum. si nu mai putea scapa de el si acum cind au scapat au rasuflat din adinc si au si zis in glas"Huuuuu... iata acum incepem". Ce sa mai zic?... astept sa vad o sa se scalde in victorii???
    4 1
  • @Bogdan Te-ai gandit vreodata ca poate Schumacher nu trebuia sa mai revina atunci in Formula 1? Te-ai gandit vreodata ca poate nu mai era atat de bun pe cat cred unii? Ca fiecare om are limitele lui? Ca poate Schumacher n-a putut tine pasul cu tehnologia din Formula 1?
    Faci precum cultele religioase - planeta e rea, Dumnezeu e cel mai bun. Lasi impresia ca Mercedes erau cea mai proasta echipa si Schumacher cel mai bun.
    Rossi spunea ca de la o varsta nu mai e vorba de "cel mai rapid", ci de momentul in care te gandesti de cate ori esti cel mai rapid. Iar Schumacher nu mai avea constanta. Putea sa aiba un RBR, statea primul 10-20 de ture, dar apoi ceda si ajungea pe un 5-6.

    Cu siguranta Mercedes are oameni priceputi, iar impreuna cu Hamilton vor construi o echipa de top.
    Si daca fanii Schumacher continua sa se amageasca cu ideea ca acest pilot era vreun Zeu, sa afle ca era doar un om, iar oamenii au limite si, din pacate, mai si mor.
    0 1
  • Bogdan
    M-am gandit. Si am ajuns la concluzia ca inca mai putea. Si nu neaparat pentru ca a scos un pole la Monaco.
    Vorba era alta: daca acum doi ani inca nu era clar, anul trecut s-a clarificat treaba. Masina nu era nici pe departe atat de buna pe cat ar fi trebuit sa fie pentru a atinge obiectivele pe care si le-au propus. Si avand in vedere ca Schumacher si-a pus in joc numele pentru proiectul asta, de ce este nevoie sa lase ei acum impresia ca "vai, cat de rau" le era cu el si uite cat de bine o sa le fie acum.
    Pot accepta ca s-a gresit, sau ca dezvoltarea proiectului a mers mult mai greu decat au anticipat la inceput si ca asta este, Schumacher si-a luat teapa. Si sunt de acord ca este imperios necesar sa doreasca mult mai bine decat inainte. Dar de ce trebuie sa insinueze ca problemele pe care le-au avut s-au datorat lui Schumacher? Pe asta nu pot sa o inteleg si nici sa o accept.
    2 0
  • bogdan
    ok! aveti dreptate aici!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru