Brawn remarcă progresele efectuate de Mercedes în testele de iarnă

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că Mercedes şi-a îndeplinit toate obiectivele trasate pentru testele din această iarnă, însă rămâne precaut în privinţa performantelor aşteptate pentru cursa de la Melbourne.

Mercedes a început testele de iarnă pe circuitul de la Jerez cu defecţiuni tehnice care au condus inclusiv la un accident pentru Lewis Hamilton, însă echipa a încheiat ultima sesiune de la Barcelona cu cel mai bun timp.

Şeful Ross Brawn susţine că germanii şi-au îndeplinit toate obiectivele cu privire la dezvoltarea monopostului, dar şi a integrării lui Hamilton în cadrul echipei.

"Sunt mulţumit de progresul echipei de pe parcursul ultimei luni şi de paşii înainte pe care i-am făcut cu monopostul. Ne-am îndeplinit obiectivele pentru programul de test şi kilometri pe care i-am parcurs au fost foarte satisfăcători. Hamilton s-a integrat foarte bine în echipă şi toată lumea s-a bucurat să lucreze cu el şi cu Nico Rosberg pe parcursul celor trei teste", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Brawn preferă să rămână precaut cu privire la performanţele pe care Mercedes le poate obţine în Marele Premiu al Australiei, prima etapă a noului sezon competiţional.

"Mai avem o săptămână la dispoziţie la fabrică pentru a încheia pregătirile.

Ambii piloţi vor fi la fabrică în această săptămână şi ca întotdeauna este mult de muncă într-un timp scurt. Suntem realişti în privinţa performanţelor obţinute la Barcelona şi a poziţiei noastre după ce vom ajunge la Melbourne şi aşteptăm cu nerăbdare provocările noului sezon", a mai precizat el.

Via SportingLife

Comentarii (4)

  • Ce bine ca au renuntat la Schmaker, acum au un adevarat racer in echipa Lewis va transforma echipa!
    6 17
  • Andrei
    Nu poti sa afirmi "ce bine ca au renuntat la Schmaker " ai vazut cumva performante in sezonul trecut la Mercedes . Oricare ar fi el ( pilot) nu are nici o vina pt lipsa de performanta
    9 3
  • bogdan
    timpii din teste sunt reprezentativi doar pentru un singur tur...cei de la mercedes trebuie sa lucreze la ritmul in regim de cursa. sper ca echipa lui brawn sa fi rezolvat ceva din aceasta problema si sa ofere un monopost adevarat. cat despre comentariul lui "LH" se poate spune ca n-are nicio treaba :)
    6 0
  • Mercedes au cea mai rapida masina pe un singur tur. Se va vedea asta in calificari. Problema lor poate fi regimul de cursa, dar si acolo e posibil sa arate bine. Eu le urez succes.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru