Briatore afla marti verdictul in cazul Crashgate

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.01.2010
Curtea Franceza de Justitie va anunta marti verdictul in cazul apelului facut de Flavio Briatore impotriva suspendarii pe viata din sporturile cu motor.

Considerat drept principalul artizan al accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, Flavio Briatore a fost suspendat pe viata de FIA din sporturile cu motor.

Italianul a fost insa profund nemultumit de decizie si a dat FIA in judecata, considerand ca pedeapsa a fost de fapt un act de razbunare din partea fostului presedinte al forului mondial, Max Mosley. Apelul s-a judecat la finalul anului trecut, insa decizia finala in acest caz va fi anuntata abia in cursul zilei de astazi.

In cadrul aceluiasi proces, Pat Symonds, fostul director al departamentului de inginerie al Renault, spera ca suspendarea pe 5 ani din toate competitiile sportive ale FIA sa fie anulata.

Vom reveni cu amanunte despre acest caz pe masura ce justitia franceza va anunta decizia finala.

Via | The Guardian

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru