Briatore amana revenirea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Flavio Briatore este incantat de anularea suspendarii pe viata dictata initial de FIA, insa sustine ca nu intentioneaza sa revina in curand in Formula 1.

Decizia Curtii Franceze de Justitie a anula suspendarea pe viata a lui Flavio Briatore din sporturile cu motor inseamna ca italianul poate reveni imediat intr-o functie de conducere in Formula 1.

Cu toate acestea, Briatore sustine ca este prea devreme sa se gandeasca la astfel de lucruri, chiar daca admite ca este incantat de decizia justitiei din Hexagon.

"Lasati-ma putin sa ma bucur de acest moment de fericire dupa aceasta perioada dificila. In ceea ce priveste posibila mea revenire in Formula 1, avem mult timp la dispozitie pentru a vorbi despre asta", a declarat Briatore in cadrul unui comunicat de presa transmis presei internationale in seara de marti.

Briatore a explicat si motivele care au determinat Curtea Franceza de Justitie sa anuleze sanctiunea dictata de Consiliul Mondial al FIA in luna septembrie a anului trecut.

"Curtea a recunoscut ca toate criticile pe care le-am formulat impotriva deciziei Curtii Internationale de Apel au fost fondate, pentru ca FIA a luat o decizie fara sa aiba aceasta competenta, a incalcat propriile articole ale statutului asociatiei si nu mi-a respectat dreptul de a ma apara.

Cred ca astazi s-a facut dreptate", a mai precizat el.

FIA a anuntat ca analizeaza in prezent posibilitatea de a face apel la aceasta decizie.

Via | GrandPrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru