Briatore anticipează o luptă în patru pentru titlu în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.01.2011
Flavio Briatore consideră că Sebastian Vettel, Mark Webber, Fernando Alonso şi Lewis Hamilton vor fi piloţii care vor lupta pentru titlul mondial în sezonul următor.

Sezonul 2010 a fost marcat de o luptă pentru titlul mondial în care nu mai puţin de cinci piloţi au avut şanse matematice cu două etape înainte de final, iar Flavio Briatore anticipează că sezonul 2011 va fi unul cel puţin la fel de palpitant.

Italianul crede că Sebastian Vettel, Mark Webber, Fernando Alonso şi Lewis Hamilton vor avea un cuvânt greu de spus în soarta campionatului şi evidenţiază dorinţa fostului său pilot de la Renault de a obţine primul titlu în combinezonul Ferrari.

"Mă aştept că Red Bull să fie în continuare puternică, iar McLaren să fie competitivă. Văd o luptă în patru: Vettel, Webber, Alonso şi Hamilton. Alonso este motivat, iar Ferrari vrea să-i ofere încă de la început un monopost capabil să obţină victorii, fără să mai fie nevoită să-i urmărească pe alţii. Asta vrea şi îşi doreşte. Alonso are resursele pentru a câştiga titlul în 2011", a declarat fostul şef al echipei Renault.

Briatore este în continuare managerul lui Alonso, dar şi al lui Webber, despre care afirmă că a comis o greşeală atunci când a dezvăluit că şi-a fracturat umărul înainte de Marele Premiu al Japoniei.

Australianul a iniţiat la finalul sezonului noi polemici cu şefii de la Red Bull, iar Briatore crede că pilotul său ar fi trebuit să adopte o strategie diferită.

"Ar fi fost mai bine să nu dezvăluie asta sau să o spună imediat. Totuşi, nu a pierdut titlul din cauza accidentarii, ci din cauza greşelii din Coreea de Sud. Altfel ar fi câştigat", considera el.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • salutare
    mare greseala face ca nu-i incllude si pe Button sau Kubica!!
    3 8
  • Flavio Briatore
    Schumi unde e ?La uitat pe cel care i-a adus gloria si titlurile,dar nu-i nimic ca va arata Schumi ce poate anul asta:).
    5 3
  • octav71
    Pana la urma cine este Flavio Briatore? Ah, este cel cu accidentul si ordinele de echipa.
    Pacat ca si-a bagat picioarele in numele lui, in cariera si in tot ce a facut la Benetton.
    6 3
  • Cozmâncă
    @octav

    Poate că a făcut "d-astea" şi la Benetton. Poate că aşa şi-a construit numele. Singapore 2008 este doar ce se vede .... Cei care apelează la trucuri murdare au făcut asta toată viaţa, nu-i doar ceva descoperit la bătrâneţe ....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru