Briatore sustine ca nu va reveni niciodata in F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Flavio Briatore sustine ca nu va mai conduce niciodata o echipa de Formula 1, desi suspendarea sa din sporturile cu motor a fost anulata.

Flavio Briatore a castigat procesul intentat Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) impotriva suspendarii pe viata din Formula 1, astfel ca in prezent poate reveni la conducerea unei echipe.

Cu toate acestea, italianul sustine acum ca nu intentioneaza sa revina in Formula 1 si ca a dat forul mondial in judecata doar pentru a-si recastiga demnitatea.

"A fost o victorie mare pentru mine la Curtea Franceza de Justitie, dar cu siguranta nu voi mai conduce o alta echipa de F1 in viata mea. Mi-am castigat demnitatea, ceea ce este important dupa 20 de ani in acest sport", a declarat el in cadrul unui interviu acordat publicatiei Daily Mirror.

BRIATORE NU MAI ESTE MANAGERUL LUI ALONSO

Pe de alta parte, Briatore a admis ca a pierdut contratele cu mai multi piloti pentru care era manager, dupa ce FIA le-a interzis acestora sa continue colaborarea cu fostul sef al echipei Renault. Surprinzator, printre acestia se numara inclusiv Fernando Alonso, un prieten apropiat al lui Briatore dupa ce au cucerit impreuna doua titluri mondiale la piloti in 2005 si 2006.

Briatore este insa decis sa dea FIA in judecata, consderand ca a pierut multi bani din aceasta cauza. "L-am pierdut pe Fernando Alonso, l-am pierdut pe Heikki Kovalainen, am pierdut mai multi piloti.

Vom da FIA in judecata pentru banii pe care i-am pierdut", a explicat el pentru publicatia Daily Telegraph.

Implicarea lui Briatore in scandalul Crashgate ramane inca invaluita in mister, intrucat justitia franceza a ajuns la concluzia ca FIA nu avea dreptul sa il suspende pe italian din sporturile cu motor, fara insa a lua o decizie in privinta acuzatiilor care i s-au adus acestuia. FIA intentioneaza insa sa faca apel la decizia justitiei franceze.

Via | ITV

Taguri: Briatore, FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru