Buemi, mulţumit de sistemul F-duct testat de Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.09.2010
Sebastien Buemi a catalogat drept "pozitiv" testul efectuat în această săptămână de Toro Rosso cu noul sistem de ventilaţie F-duct.

Toro Rosso este ultima echipa tradiţională care plănuieşte introducerea sistemului de ventilaţie F-duct pe monopost în finalul acestui sezon, iar italienii au testat o primă versiune pe circuitul Vairano din Italia.

Pilotul aflat la volanul monopostului STR5 a fost Sebastien Buemi, acesta declarându-se mulţumit de rezultatele testelor, chiar dacă nu a făcut o referire explicită la noua componentă.

"Luni am fost la Vairano, în Italia, unde am avut o zi de teste aerodinamice. Am fost norocoşi să facem tot ce ne-am propus, pentru că ploaia ne-a ameninţat pe tot parcursul zilei, dar am reuşit să testăm o varietate de noi elemente pe care speram să le introducem cât mai curând şi aş spune că, în ansamblu, rezultatele au fost pozitive", a declarat elveţianul pentru site-ul oficial al Scuderiei Toro Rosso.

Echipa nu a oferit detalii despre potenţiala implementare a sistemului F-duct pentru Marele Premiu al Italiei din acest weekend, însă Buemi este optimist că poate obţine un rezultat bun pe circuitul pe care Sebastien Vettel a obţinut prima victorie din carieră cu doi ani în urmă.

"Mă pregătesc pentru Monza şi Marele Premiu al Italiei, care va reprezenta un weekend special pentru noi, întrucât este cursa de acasă a Scuderiei Toro Rosso şi scena celui mai bun rezultat din istoria echipei, când Vettel a câştigat în 2008.

Ar fi grozav să obţinem o performanţă competitivă, în special pentru că mulţi oameni de la fabrică vor veni să ne vadă. Cred că putem fi competitivi, întrucât mă aştept ca această configuraţie a circuitului să ni se potrivească mai bine decât alte piste", a mai precizat el.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru