Buemi sustine ca a fost blocat de Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Sebastian Buemi sustine ca a fost blocat de Lewis Hamilton intr-un tur rapid de pista in calificari, in timp ce Jaime Alguersuari spera ca ploaia sa isi faca aparitia in cursa de duminica.
Buemi sustine ca a fost blocat de Hamilton

Via | Toro Rosso

Comentarii (3)

  • penalizarea
    deja s-a facut plangerea, urmeaza penalizarea
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Buemi
    "Ratatul de Buemi" cum spune un fan MaLaren, cum isi permite sa-l reclame pe zeul Luminii, Luptatorul Dreptatii si al Adevarului" Lewis Hamilton. Cum isi permite sa fii incercat sa ruleze in fata acestuia, cum si-a permit sa fie intr-un tur rapid cand Lewis... se relaxa scriind un email pentru pretiosii lui fani McLaren, acesti minunati fani care au maxim 4 ani si se ascund in spatele unor Id-uri cu nume celebre. Rusine "Ratatule Buemi" trebuia sa taci si sa stai cu capul plecat cand "Luptatorul Luminii" Lewis trecea cu masina prin spatele sau (sau lateral cum vreti". Rusine inca odata. Maine toti pilotii sa va dati la o parte, pentru ca numai asa poate castiga acest mare pilot.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    numai becali mai seamana cu ham, esti tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru