Buemi susţine că negociază cu mai multe echipe pentru 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 10.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Buemi, fostul pilot al Scuderiei Toro Rosso, susţine că negociază cu mai multe echipe semnarea unui contract pentru 2013, însă a refuzat să dezvăluie numele acestora.

După ce a fost concediat de Toro Rosso la sfârşitul sezonului trecut, Sebastien Buemi a devenit pilotul de rezervă al celor de la Red Bull şi speră să revină în Formula 1 anul viitor.

Elveţianul a dezvăluit vineri în cadrul unui interviu acordat publicaţiei 20 Minuten că negociază cu mai multe echipe, însă a exclus semnarea unui contract cu Marussia şi HRT, cele mai slabe de pe grila de start.

"Am câteva opţiuni. Nu vă pot spune mai mult până când cerneala nu se va usca pe contract. Dar pot să spun că lucrurile arată bine în acest moment. Sigur că vreau să concurez din nou, dar Marussia şi HRT sunt prea departe de ceilalţi. Nu eşti în locul potrivit dacă după 15 tururi încerci să nu stai în calea celorlalţi", a declarat el.

Urmareste Automarket
Fosta sa echipă traversează un sezon dificil în care a obţinut doar şase puncte în primele 11 curse ale anului, însă Buemi a refuzat să comenteze această situaţie.
"În acest moment Toro Rosso nu merge foarte bine, au mai puţine puncte decât în 2011, dar nu mă gândesc la asta. Capitolul Toro Rosso este închis pentru mine şi reprezintă trecutul", a mai precizat el.

Via GMM

Comentarii (1)

  • BackonYou
    Sincer are dreptate in privinta fostei echipe. Sper sa revina la o echipa buna.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru