Button admite că negocierile cu McLaren pentru 2015 sunt blocate

de Daniel Popescu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button afirmă că negocierile cu McLaren pentru prelungirea contractului sunt în impas, însă insistă că vrea să rămână în Formula 1 şi anul viitor.

Esential 2010 este sezonului in care Jenson Button a debutat la McLaren
2 este cel mai bun loc in clasamentul general ocupat de Jenson Button la finalul unui sezon pentru McLaren (2011)
8 victorii a obtinut Jenson Button pentru McLaren
Contractul lui Jenson Button cu McLaren urmează să expire la sfârşitul sezonului 2014, iar presa internaţională speculează că britanicii încearcă să-l înlocuiască cu un pilot de top, mai ales în perspectiva revenirii celor de la Honda ca furnizor de motoare.

Button a afirmat anterior că negociază cu oficialii echipei prelungirea contractului, însă admite că discuţiile sunt în prezent blocate.

"Nu mai există niciun progres, dar asta este situaţia. Suntem aici, în al cincilea an împreună şi ambele părţi vor să continue împreună în viitor, dar nu este momentul potrivit.

Avem multe alte probleme de rezolvat înainte să începem să ne gândim prea mult la viitor", a declarat britanicul.

Button are în palmares un titlu mondial cu Brawn GP în 2009, iar un an mai târziu a devenit coechipierul lui Lewis Hamilton la McLaren. Chiar dacă şi-a început cariera în 2000 şi a ajuns deja la 34 de ani, britanicul insistă că este determinat să rămână în Formula 1 şi în 2015, chiar dacă nu va fi vorba despre un contract cu McLaren.

"Încă mă simt foarte tânăr în adâncul inimii, mai pregătit ca niciodată şi am multă experienţă. Cu siguranţă nu mă văd la finalul carierei. Aceasta este viaţa mea şi locul unde vrea să fiu în viitor", a mai precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • Baiat bun Button, prea bun pt manacatoria actuala din F1, un adevarat cavaler din epoca de aur. Sper sa-si gaseasca o echipa buna pt care sa concureze in viitor.
    11 1
  • Din pacate nu cred mai este loc de cavaleri sau domni in f1 -ul de astazi ,, ,f1 a devenit NUMAI AFACERE
    4 0
  • bun Button, da' ce buna e Michibata...
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru