Button anticipează că Mercedes va fi puternică în Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.04.2012
Jenson Button consideră că cei de la Mercedes vor avea un monopost foarte rapid în Bahrain, însă susţine că se bucură pentru succesul fostei sale echipe.

Mercedes a obţinut duminică pe circuitul de la Shanghai prima victorie de la revenirea în Formula 1 în calitate de constructor în 2010, fapt ce sugerează că germanii au remediat problemele cu gestionarea pneurilor în ritm de cursă.

Aceasta este şi opinia lui Jenson Button, care anticipează că Mercedes va reprezenta un rival de temut pentru McLaren în cursa care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

"Vor fi rapizi. Forma lor de calificări este fenomenală, aşa cum au fost tot anul. China a fost locul în care Nico Rosberg a fost bun în calificări, aşa că vor fi cu siguranţă competitivi şi este grozav să văd că sunt buni. Mă bucur pentru ei, dar suntem în luptă", a declarat britanicul.

Motivul pentru care Button se bucură pentru succesul celor de la Mercedes este că în 2009 a concurat pentru Brawn GP, echipa care a fost cumpărată ulterior de constructorul german şi redenumita după numele acestuia. În plus, el a concurat pentru echipa de la Brackley încă din 2003, aceasta schimbându-şi succesiv numele din BAR în Honda Racing, Brawn GP şi, în fine, Mercedes.

"Am petrecut mulţi ani cu acea echipă, cea mai mare parte a carierei mele a fost cu acea echipă, aşa că mă bucur pentru ei că au câştigat o cursă în acest an.

Sunt mulţi oameni grozavi acolo şi oameni cu care am lucrat şi care au revenit apoi la echipă, precum Geoff Willis, aşa că acum reprezintă o ameninţare pentru noi în campionat", a mai precizat el.

Via | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru