Button anticipează că Red Bull va fi în pole position în Coreea de Sud

de Daniel Popescu
Vineri, 12.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button consideră că Red Bull Racing vor fi prea puternici pentru a fi învinşi în calificări, în timp ce Lewis Hamilton nu înţelege de ce a avut probleme în a doua sesiune de antrenamente.

Red Bull Racing a dominat a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Coreei de Sud, iar Sebastian Vettel şi Mark Webber au fost cu peste trei zecimi de secundă mai rapizi decât rivalii de la Ferrari şi McLaren. Acest lucru îl determină pe Jenson Button să anticipeze că Red Bull va fi şi în Coreea de Sud cel puţin la fel de puternică precum în ultimele două curse şi că va obţine pole position-ul fără mari emoţii.

"Au acel avantaj de 0.4 secunde în antrenamente şi cred că vor fi foarte dificil de învins în calificări. Par să aibă din nou acea putere. Forma noastră de astăzi în regim de cursă a părut să fie competitivă, dar avem lipsuri pe un tur de pistă şi trebuie să lucrăm la asta. Dar simt că direcţia în care se îndreaptă monopostul este pozitivă", a declarat britanicul, care a ocupat locul patru în a doua sesiune.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune, însă ulterior a ocupat doar locul opt şi a admis că nu înţelege care au fost motivele acestui regres.

"Prima sesiune a fost grozavă, dar nu ştiu ce s-a întâmplat în a doua sesiune, aşa că trebuie să analizăm.

Direcţia vântului s-a schimbat, dar toate acestea nu i-au afectat pe ceilalţi piloţi, aşa că trebuie să ne dăm seama", a precizat el.

Via ESPNF1, ESPNF1

Comentarii (1)

  • probabil in prima sesiune masinile au setarile de baza si se vede valoarea pilotului... nu valoare dezvoltatorului pilot... mai apoi poti sa reusesti sau sa nu reusesti setarile, sau echipa iti pune bete in roate... cine stie!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru