Button: "Aş regreta toată viaţa dacă aş renunţa la lupta pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Jenson Button susţine că ar regreta toată viaţa dacă ar renunţa la lupta pentru titlul mondial în acest sezon, deşi are şanse minime să cucerească un nou trofeu.

Rezultatele modeste înregistrate de Jenson Button în ultimele curse l-au îndepărtat de titlul mondial, britanicul coborând la 42 de puncte în urma liderului Fernando Alonso.

Pe lângă deficitul major de puncte, şansele englezului sunt diminuate şi mai mult de faptul că are nu mai puţin de patru contracandidaţi la titlu mai bine plasaţi. Cu toate acestea, Button susţine că va continua să lupte pentru titlu până la sfârşitul sezonului, considerând că Marele Premiu al Coreei de Sud a demonstrat că orice este posibil în Formula 1.

"Întotdeauna am spus că voi lupta când va fi imposibil din punct de vedere matematic. Sigur, dacă scriem pe hârtie, trebuie să admit că este o cursă lungă, dar aş regreta tot restul vieţii mele dacă aş alege să renunţ şi apoi circumstanţele mi-ar fi oferit şanse la titlu. pentru mine, situaţia este aceeaşi: voi lupta până când nu va mai fi posibil pentru mine. În Formula 1 nu ştii niciodată, este posibil să câştig la Interlagos, să obţin punctajul maxim şi niciunul dintre candidaţii la titlu să nu câştige puncte.

Dacă este o cursă pe ploaie, se poate întâmpla uşor", a declarat campionul mondial en-titre pentru site-ul său oficial.

Button este încurajat şi de faptul că McLaren va introduce o nouă serie de update-uri în Marele Premiu al Braziliei, cu ajutorul cărora echipa speră să se apropie şi mai mult de rivalii de la Red Bull şi Ferrari.

"Pentru Brazilia aducem mai multe update-uri pentru monopost. Asta m-a impresionat întotdeauna la echipa noastră, ritmul de dezvoltare este continuu şi toată lumea este determinată să facă monopostul mai rapid. Întotdeauna încercam părţi noi şi facem schimbări. Nu am întrerupt priogramul de dezvoltare încă, aşa că sper la un nou pas înainte în performanţa în Brazilia. Este un circuit care ar trebui să ni se potrivească, aşa că deja aştept cu nerandare", a mai precizat el.

Via | Jenson Button

Comentarii (9)

  • Declaratie de complezenta.Soarta ta e decisa demult.Te poti bate numai daca abandoneaza Hamilton.Si nici atunci.
    13 8
  • Offf!!
    Chiar m.a facut sa rad Button asta. Si 10 curse daca ar mai fi fost, tot nu iesea campion.... Gata ,ca ma doare burta de ras.
    12 7
  • EndlessDarkness
    Beyond My Fear
    Daca este o cursa pe ploaie si iarasi ratezi strategia... cam complicata problema. Ma gandeam ca s-a prins deja ca aceasi strategie nu merge folosita de mai mult de 2 ori si ca trebuie schimbata, dar... treaba lui daca tot o foloseste.
    8 4
  • Button
    Eu am senzatia ca "baiatul asta" regreta altceva...dar prefer sa nu spun ca sa nu-mi sara fanii McLaren in cap :))
    10 3
  • Button
    S-a ars ca si Alonso. A venit la o echipa unde din start esti pe locul 2 daca nu te numesti LH.
    8 3
  • Jenson
    Nu are de ales.Anul asta n-a fost sa fie.Trebuia sa profite mai mult de abandonurile lui Hamilton.
    9 1
  • Hai bai Butonaş multumeste-te cu un titlu care e mult pentru valoarea ta...
    8 4
  • ctlnmihai
    Button:
    şanse mai mici la titlu decât Hamilton.. Oricum Button a avut un tratament mai bun la Mclaren decât toţi coechipierii lui Schumacher din perioada Ferrari ,şi ca să vorbim de prezent şi viitor are şi va avea şanse mai mari decât Massa la Ferrari în epoca Alonso
    6 6
  • HEY
    FIULE , TREZESTETE LA REALITATE !
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru