Button: "Clasarea constantă în puncte, cheia câştigării titlului"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.04.2012
Jenson Button admite că este important să obţină puncte în fiecare cursă chiar dacă nu poate câştiga, după ce în Bahrain a fost nevoit să abandoneze.

Jenson Button a abandonat în Marele Premiu al statului Bahrain cu numai două tururi înainte de final din motive tehnice, iar pilotul echipei McLaren consideră că acest lucru îl poate costa scump în lupta pentru titlul mondial.

Britanicul admite că, mai ales în contextul echilibrului de forţe din primele patru etape, este foarte important să câştige puncte în fiecare cursă, chiar dacă nu trece primul linia de sosire.

"În fiecare cursă vrei să ai un rezultat bun şi ştii că o cursă în care nu punctezi te afectează foarte mult. Trebuie să fii constant în apropierea celor din faţă. Nu cred că asta înseamnă să renunţi la victorie. Nu renunţi dacă există o manevră sau o mutare posibilă, dar constanţa în rezultate este foarte importantă în acest an. În inimile noastre ştim că suntem aici pentru a face un singur lucru şi anume să trecem primii linia de sosire, dar dacă asta nu este posibil atunci trebuie să câştigi punctele", a declarat britanicul pentru publicaţia The Sun.

Button a ajuns astfel la aceeaşi concluzie cu coechipierul său Lewis Hamilton, care a precizat în nenumărate rânduri că este mai important să câştige constant puncte decât să obţină victorii pentru a câştiga un nou titlu mondial.

Via | SkySports

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru