Button crede că va avea rezultate mai bune după plecarea lui Hamilton

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button anticipează o îmbunătăţire a rezultatelor personale în 2013 datorită plecării lui Lewis Hamilton şi intenţionează să construiască echipa în jurul său.

Plecarea lui Lewis Hamilton la Mercedes are potenţialul de a reprezenta un avantaj pentru Jenson Button, care în acest sezon a intrat în umbra conaţionalului său în urma rezultatelor mai slabe înregistrate în special în calificări. Britanicul anticipează că, în lipsa actualului său coechipier, va fi capabil să-şi îmbunătăţească rezultatele în calificări, element care îl va ajuta să obţină rezultate mai bune în curse.

"Am o persoană mai puţin în faţa mea. În acest an am avut o formă bună în curse, dar sâmbăta am fost cel mult al doilea. Anul viitor pot fi primul. Forma din curse este avantajul meu şi cred că nimeni nu este mai bun la asta, dar calificările sunt mai dificile pentru mine. Dacă am un monopost care funcţionează pentru mine, pot să-l pun în pole, dar dacă monopostul este mai dificil, atunci termin în spatele lui Hamilton", a explicat el.

Urmareste Automarket
Button îl va avea drept coechipier în sezonul următor pe Sergio Perez şi se gândeşte deja la modul în care va reuşi să construiască echipa în jurul său, într-un mod similar în care Fernando Alonso a procedat imediat după ce a ajuns la Ferrari în 2010.

"Sunt mulţi oameni inteligenţi în Formula 1, lucru care probabil nu este atât de evident din exterior.

Dar este un mediu foarte competitiv, iar Alonso este unul dintre aceşti oameni. A fost inteligent să construiască echipa în jurul său, lucru spre care aspirăm cu toţii. Am făcut şi eu asta cu precedenta mea echipă (n.r - Honda / Brawn GP) şi se întâmplă şi aici (n.r - la McLaren)", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (7)

  • Ce nesimtit de de om!.
    18 14
  • ar fi mai bine sa fie atent la perez... desi nu cred ca acesta ii va pune probleme, perez nu are valoarea lui hamilton
    21 8
  • Dream on JB!
    16 7
  • si uite asa un pilot aproape anonim cum era button ,prinde o masina pe mana cum a fost brown gp iese si el o data campion mondial si acum vine si el cu arogante.nu inteleg de ce mai toata lumea il tot lauda si il face in toate felurile pe alonso ca deocamdata el si ferari nu au castigat titlu de campion mondial si cred ca asta e al 3 lea an la ferari.nu e la orice echipa ci la cea mai titrata.zice ca a strans echipa in jurul lui pai nimanui nu ii este greu sa faca asta cand vine cu o banca in spate.si noi daca maine castigam la loto avem inca 4000 de prieteni la cei pe care ii avem.nu ii contest calitatile de pilot a lui alonso dar ca si om ca si caracter nu mi a placut niciodata si nici nu o sa imi placa vreodata.i as spune lui button ca din cei 6 campioni mondiali care sunt acum pe pista e de departe cel mai slab dintre ei
    8 6
  • @trt - nu exista ca un pilot campion mondial sa fie mai mult sau mai putin merituos decat altul.Totul tine de imprejurari si nu numai de talent,ca altfel am avea doar 2-3 campioni mondiali intr-un singur deceniu.Button are talent(la fel ca multi alti piloti),iar in 2009 a beneficiat si de conditiile necesare pentru a castiga titlul mondial.Dar niciun pilot nu poate face minuni atunci cand nu are un monopost competitiv,iar Button,din pacate,s-a aflat cam aproape toata cariera in monoposturi slabe.Cand a avut unul competitiv a stiut sa profite si a fost rasplatit.Iar Alonso e in exact aceeasi situatie!Cand n-ai monopost de loc 1 pur si simplu nu poti obtine acel loc oricat te-ai stradui iar in 2010 si 2011,monoposturile de loc 1 au fost al lui Vettel/Webber.Chiar si McLaren a avut monoposturi mai rapide.
    2 0
  • ciprian
    buton asta are un tupeu extraordinar sa vayut cu saci in caruta si acuma spune ce il taie capul a uitat ani petrecuti in umbra la honda si daca nu facea ros brawn fuyiunea acea si acel dublu difusor controversat nu ajungea campion mondial in viata lui...oricum nu o sa mai ajunga...hamilton cu de trei ori mai putine curse la activ de cat el il bate la toate capitolele ..punce ..pole ..etc.uitativa la statistici nu se poate ca un pilot ca buton cu atatia ani in formula 1 sa fie batut clar de hamilton care a debutat in 2007 si a pierdut titlu la anul de debut...buton na facut asa ceva in toata viatza lui ..si acuma are tupeu sa vb...sa il vedem ca ramas singur ce va face...buton asta e genul de pilot care daca pleaca de pe 3 acolo vrea sa gate nu il intereseaza decat ca va lua puncte si echipa il iubeste..hamilton de pe orice pozitie pleaca vrea sa gate primult se bate oricre ar fii chiar daca risca un abandon nu ca fatalau asta de buton...a prins la ciolan omul si il doare undeva poate sa zica ce vrea...auzi ce prostiee ca el a construit echiba la honda si la brawn...trezestete bai baiatule ca tea nenorocit hamilton la toate capitolele si tare mie teama ca si perez te va pune la colt.....
    0 0
  • De bine ce l-a nenorocit Hamilton, a plecat la Mercedes...oare pentru a avea poate un coleg mai putin competitiv? oare pentru bani? ca Hamilton e mai bun, sportiv vorbind, decat Button sunt de acord...dar nici Button nu e chiar mamaliga. Mai degraba e un ghimpe constant in coaste. Iar politic vorbind, ii da lui Hamilton lectii la marele greu.
    BTW, la Brawn 2009 echipa chiar tinea cu Button in defavoarea lui Barrichello, deci ce zice omul nu e chiar pe langa subiect...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru