Button: "Honda va progresa semnificativ în pauza de iarnă"

de Daniel Popescu
Vineri, 02.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button consideră că Honda va înregistra progrese semnificative în privinţa dezvoltării motorului în pauza de iarnă şi aşteaptă cu nerăbdare schimbările din sezonul 2017.

Honda îmbunătăţeşte întotdeauna. În privinţa motorului văd îmbunătăţiri şi simt că va exista un câştig important peste iarnă.

Jenson Button
Pilot McLaren
McLaren a confirmat în prima zi a lunii octombrie că Jenson Button va concura pentru echipă şi în sezonul 2016. Chiar dacă echipa traversează o perioadă modestă, britanicul este încrezător că Honda va reuşi să îmbunătăţească semnificativ motorul pe parcursul vacanţei de iarnă dintre cele două sezoane.

"Vrem să avem succes şi vrem să fim în frunte, dar în fiecare cursă apar lucruri noi. Honda îmbunătăţeşte întotdeauna. În privinţa motorului văd îmbunătăţiri şi simt că va exista un câştig important peste iarnă. Monopostul este bun, mai avem de muncă pentru a fi competitivi anul viitor, dar cu siguranţă mergem în direcţia bună. Am vorbit mult cu echipa şi direcţia este foarte bună", a declarat Button în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Auto Express.

F1 nu este un loc prea rău în acest moment.

Anul viitor va fi mai bun şi 2017 va fi mega.

Jenson Button
Pilot McLaren
Contractul său cu McLaren expiră la sfârşitul sezonului 2016, însă Button a sugerat că îşi doreşte să rămână în Formula 1 şi în 2017, atunci când vor fi introduse schimbări radicale de regulament care vor permite monoposturilor să fie cu circa 5 secunde pe tur mai rapide.

"Pentru mine, cel mai interesant an este 2017. Va fi multă aderenţă mecanică. Din ce am văzut am putea fi cu 4-5 secunde mai rapizi datorită aderenţei mecanice şi a aerodinamicii. Pentru mine asta este interesant, pentru că mă duce înapoi cu 10 ani. De asemenea, am auzit că anul viitor motoarele vor suna un pic mai bine. F1 nu este un loc prea rău în acest moment. Anul viitor va fi mai bun şi 2017 va fi mega", a adăugat el.

Via Auto Express

Comentarii (5)

  • Ce tip optimist! Bravo!
    17 2
  • Ar fi culmea sa repete situatia din acest an si in viitor
    11 1
  • Saracul, i-au prelungit contractul in ultima clipa si e in al 9 lea cer de fericire, de teama sa nu piarda contractul din 2017 viseaza doar de bine.
    5 18
  • GrsJan
    Aleluia, daca chiar revine aerodinamica. Sper sa nu fie prea tarziu pentru Kimi & co.
    4 4
  • Florin
    Ce declaratie...cred ca i-au impus sa zica asa ceva dupa ce a semnat contractul. Dupa declaratie cred ca i-a busit rasul pe toti!!! :)
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru