Button, încântat că noile update-uri introduse de McLaren au funcţionat conform aşteptărilor

de Daniel Popescu
Marti, 25.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button este impulsionat de performanţele obţinute de McLaren cu update-urile introduse în Australia, element care îi oferă o doză de optimism înaintea cursei de la Sepang.

Esential 33 de puncte a castigat mclaren in Australia, cu opt mai multe decat Mercedes
McLaren este liderul clasamentului constructorilor după prima cursă a noului sezon, în ciuda faptului că echipa nu a impresionat în ultimele două sesiuni de teste din iarnă.

Jenson Button a explicat însă succesul înregistrat de echipă la Melbourne prin noile update-uri introduse pe monopost în Australia, care au funcţionat conform aşteptărilor.

"Am adus câteva update-uri utile la Melbourne şi a fost încurajator că au funcţionat imediat. Totuşi, este esenţial să continuăm să forţăm dezvoltarea noilor componente, în special în aceste curse de peste Ocean, unde este mai dificil să aduci noi update-uri pe circuit", a declarat britanicul.

În acest context, Button priveşte cu încredere spre cursa de la Sepang de la sfârşitul acestei săptămâni, când aşteaptă performanţe pe măsura din partea monopostului McLaren.

"Sepang este un circuit grozav pentru piloţi şi, chiar dacă nu avem nivelul de forţa aerodinamică pe care îl dorim, ar trebui să avem un monopost echilibrat şi uşor de pilotat.

Chiar dacă nu avem încă un monopost cu care să luptăm cu cei din faţă, monopostul ar trebui să fie decent pe fiecare sector, iar asta ar trebui să ne permită să fim rapizi în cursă", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • HAHALERA aia de la RBR daca nu ii lasa cu minarii ameninta ca isi iau jucariile si pleaca,,,GOOOOO,,,RBR si lasane ;;;; FORTZA ROSAAA
    8 4
  • sper sa nu se culce pe o ureche si sper ca ron denis sa faca iar o echipa de locurile 1-2, in ce priveste RBR, au furat destul au schimbat regulile in mijlocul campionatului, au fost flexibili pana dincolo de limite asa ca pot sa-si ia zborul, in rest numai bine
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru