Button, încrezător că nu va avea probleme cu monopostul McLaren la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.05.2012
Jenson Button speră să obţină victoria la Monaco şi este optimist că nu va mai experimenta problemele de stabilitate din ultima perioadă.

Jenson Button priveşte cu încredere spre Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul acestei săptămâni, după ce în cursa de la Barcelona a avut numeroase probleme cu stabilitatea monopostului McLaren.

Britanicul speră însă că nu va mai întâlni asemenea dificultăţi şi pe străzile din Principatul Monaco, mai ales că va utiliza în premieră pneurile supersoft.

"În acest an vom utiliza pentru prima oară pneurile Pirelli supersoft, ceea ce ar trebui să fie interesant. Chiar dacă monopostul nostru nu este potrivit în mod deosebit pentru un circuit precum Monaco, sunt optimist că vom rezolva problemele de stabilitate care m-au afectat în ultimele două curse", a declarat el.

Button a câştigat la Monaco în 2009 în drumul spre titlul mondial cucerit pentru Brawn GP, iar britanicul admite că obiectivul este să obţină o perofrmanta similară şi alături de McLaren.

"Va fi un weekend fantastic. Victoria mea de la Monaco din 2009 rămâne una dintre victoriile mele favorite în Formula 1.

Monaco este locul unde fiecare pilot vrea să câştige, dar obţinerea unei victorii este atât de satisfăcătoare pentru că ştii că ai cucerit unul dintre cele mai dificile circuite din sporturile cu motor. Să câştig Marele Premiu al statului Monaco va fi întotdeauna foarte special. Îmi amintesc că anul trecut am avut un monopost fantastic şi am fost foarte încrezător că pot lupta pentru victorie, dar anumite circumstanţe ne-au privat de această oportunitate. Mi-ar plăcea să câştig pentru McLaren, echipa are o istorie grozavă la Monaco şi mi-ar plăcea să-mi adaug numele pe lista câştigătorilor de la Monaco cu McLaren", a adăugat el.

Via | SkySports

Taguri: Button, McLaren, Monaco

Comentarii (4)

  • AndreiF1
    @Button a luat-o razna... sau nu stie cursa de anul trecut
    lol deci... anul trecut la Monte Carlo s-a mers tot pe Supersofts... a fost pe locul trei foarte aproape de Alonso si Vetten, care nu s-au putut depasi unul pe celalalt lol :)

    ""În acest an vom utiliza pentru prima oară pneurile Pirelli supersoft, ceea ce ar trebui să fie interesant." Cred ca a uitat lol :p
    2 9
  • Anakonda
    AndreiF2
    "In acest an " ..........cand pleaca cu rezervorul full de gazolina,nu ca anul trecut cand alimenta de cate ori avea chef,macar fa-ti Mea Culpa!Saracu Button nici macar inteles de unii nu i.(p.s) si fara atata lol:)),te repeti si nu da frumos.Pacat
    3 4
  • AndreiF1
    @Anakonda
    Anul trecut... realimentarile au fost interzise... la fel si in 2010... Nu-i nevoie sa-mi fac nici un Mea Culpa, dar tu poti sa-ti ceri scuze daca ai curaj evident.

    Oricum, Button spune de fapt altceva, ca anul acesta se folosesc pentru prima daca, in acest sezon acele pneuri super soft.

    Prostia celor care posteaza este infinita dar deh sunt romani si cam atata pot. Era de astepta, serpii nu-s prea destept oricum.
    2 1
  • bubu mic
    Anakonda
    wow , ce praff.. !!! incredibil, baga liga 1 pe google data viitoare:) sau gogule.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru