Button, încrezător că poate câştiga curse în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 20.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button este optimist că McLaren va înregistra progrese şi că va fi capabilă să obţină victorii în acest sezon.

Cred că vom fi mai competitivi la Silverstone decât în ultimele curse, pentru că este un circuit de viteză.

Jenson Button
Pilot McLaren
McLaren traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, iar echipa britanică a întrerupt în Canada o serie impresionantă de 64 de curse consecutive în care a câştigat cel puţin un punct.

Jenson Button priveşte însă cu încredere spre viitor şi consideră că McLaren va reuşi să îmbunătăţească monopostul pe parcursul acestui sezon.

"Cred că vom fi mai competitivi la Silverstone decât în ultimele curse, pentru că este un circuit de viteză. Dezvoltăm monopostul la fabrică, dar încă suntem departe şi trebuie să ne asigurăm că maximizam totul. Când faci asta şi termini pe locul cinci, eşti destul de mulţumit. Vrei să câştigi, dar când te gândeşti că ai dat totul şi că nu puteai face mai mult, locul cinci îţi pune un zâmbet pe faţă", a declarat britanicul citat de agenţia de presă Reuters.

A fost un an dificil pentru noi, dar încă sperăm ca până la finalul anului să luptăm pentru victorii.

Jenson Button
Pilot McLaren
În urmă cu numai nouă zile, Button era circumspect că McLaren poate obţine victorii în acest sezon, însă acum este optimist că va avea oportunitatea să treacă primul linia de sosire.

"A fost un an dificil pentru noi, dar încă sperăm ca până la finalul anului să luptăm pentru victorii.

Cu siguranţă vom începe anul viitor cu gândul de a câştiga titlul mondial, iar asta include victoria în Marele Premiu al Marii Britanii. Poate că am făcut un pariu în privinţa direcţiei de dezvoltare a monopostului, iar asta nu a funcţionat în acest an. Dar suntem o echipă grozavă, vom reveni şi vom câştiga curse din nou", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (13)

  • "A fost un an dificil pentru noi, dar încă sperăm ca până la finalul anului să luptăm pentru victorii"- asa a sperat si lewis hamilton din 2008 incoace in fiecare an si a ramas doar cu victorile, lucru pe care insa nu cred ca mclaren il poate realiza anul acesta.
    3 0
  • seby9626
    Desi nu am nimic personal cu Button,in declaratia abereaza total.Cum sa spui ca te gandesti la victorii,cand tu nu te-ai luptat nici la podium!
    8 1
  • f1 driver
    Nu cred k au sanse. mai degraba un force india care arata bine anul asta.
    5 0
  • @seby9626 - Tare am impresia ca Button a fost instruit sa spuna chestiile astea de catre o gasca de indivizi ce au studiat PR de ani de zile si care,probabil,ar fi in stare sa-si convinga si propriile mame ca sunt virgine.E evident ca abereaza,dar unor fani mai naivi ar putea sa le insufle speranta.Oricum,presupunand ca vor castiga ceva anul asta,cred ca in cel mai fericit caz se va intampla in Abu Dhabi sau Brazilia,adica exact atunci cand probabil victoriile lor nu vor mai conta.Pana atunci cred ca Force India ii va depasi mult si bine.
    5 1
  • Eu sunt surprins ca baietii de la McLaren nu-l angajeaza pe cel mai "talentat" inginer, celebrul habarnuc McLaren bla bla Mircea. Daca nu ma insel nu exista nici un alt inginer in viata care sa fie mai paralel cu Formula 1 decat acest baiat. Sunt sigur ca cu ajutorul lui cei de la McLaren vor putea dezvolta navete spatiale in cel mai scurt timp, poate chiar vor lucra la viitoarea generatie de motoare spatiale, cine stie chiar la motorul warp.

    Glumesc desigur, acest sezon a inceput prost si totusi sper sa se termine mai bine pentru cei de la McLaren nu de alta dar fanii i-au cam lasat la greu si nu mai comenteaza nimic pe aici. Comparativ cu fanii altei echipe, fanii McLare n-au in disctionar cuvantul: fidelitate.
    1 2
  • Tot fan McLaren raman,dar trebuie sa fiu realist si sa accept ca sezonul asta e dezastruos.Oricum,sunt convins ca nu ajut echipa in niciun fel daca las comentarii pe Automarket si cel mai probabil asa gandesc multi altii.
    0 1
  • Si ce vreti sa spuna?

    "Suntem o echipa varza. Habar nu avem ce sa facem pentru a imbunatati monopostul. N-avem nicio idee." Nu vor spune asta. Isi pierd fanii si sponsorii. De ce ar investi cineva intr-o astfel de echipa?

    E normal sa aiba speranta. Dar realitatea e ca in fond n-au nicio sansa la victorie in 2013. Nu stiu din ce cauza, dar la McLaren pute rau... Se pare ca banii lui Carlos Slim, prin prezenta lui Perez, nu au adus fericirea la McLaren :))
    1 0
  • @ferr - Cred ca problema e legata de competenta.Poti sa tot ai bani daca nu stii cum sa rezolvi problemele tehnice ale monopostului.
    1 0
  • Button, la fel ca Barichello ataca titlul in fiecare an.Eu sper sa-si revina McLaren, creste spectacolul.
    1 0
  • Fanii Ferrari in 2010 n-au comentat 3 luni pe automarket dupa cursa din Dubai asa ca ei ar trebui sa respecte tacerea fanilor Mclaren....
    1 2
  • Nu cred ca-si vor reveni cei de la Mclaren si o spune un fan Mclaren
    1 0
  • @ZZZ chestia e ca in 2010 Ferrari se batea pentru titlu, iar acum McLaren se bate pentru locul 10. O diferenta, nu crezi? :)) Cam mare...

    Oricum prefer mai mult un McLaren in top, decat un Red Bull sau Lotus. Prefer o lupta Ferrari vs. McLaren pentru victorie. Dar ce sa facem... Ferrari incearca sa lupte an de an pentru titlu, McLaren de prin 2008, cum a spus si Hamilton, nu a mai pus probleme la titlu.
    1 0
  • @ Ferr ca e locul 2 sau 10 tot un drac....Conteaza doar titlurile castigate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru