Button: "Mai avem de muncit în privinţa calificărilor"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.06.2010
Jenson Button susţine că McLaren nu a atins încă nivelul de performanţă al rivalilor de la Red Bull în privinţa rezultatelor din calificări.

Red Bull Racing este singura echipă care a obţinut pole position-uri în primele şase Mari Premii din acest sezon, în timp ce McLaren a fost singurul rival care a încercat să oprească dominaţia austriecilor.

Britanicii au fost la un pas să învingă Red Bull în calificările din Turcia, însă Jenson Button crede că echipa sa mai are mult de muncit pentru a egala echipa lui Sebastian Vettel şi Mark Webber la acest capitol.

"Nu suntem încă pe deplin satisfăcuţi de performanţa din calificări, dar suntem mulţumiţi că, după toate aparenţele, am redus diferenţa faţă de Red Bull. Cu siguranţă, dacă analizezi performanţa noastră relativă de la Barcelona şi o compari cu cea de la Istanbul, atunci părem că suntem mai aproape. Nu suntem încă acolo, dar credem că avem un pachet bun pentru Canada şi muncim pentru a aduce mai multe îmbunătăţiri pe monopost pe parcursul verii", a precizat campionul mondial pe site-ul său oficial.

Declaraţiile sale se contrazic parţial cu cele ale lui Tim Goss, şeful inginerilor de la McLaren considerând că echipa este pregătită să lupte pentru pole position cu Red Bull la Montreal.

Via | Jenson Button

Comentarii (5)

  • contrazicere
    Button si Hamilton se contrazic in declaratii!
    12 7
  • rayn380
    ....
    Probabil Button a fost intr-o miniexcursie in acest rastimp si inca nu este la curent cu toate noutatile de la Woking :D
    5 18
  • ctlnmihai
    explicatia e simpla..Button e mai precaut decat Hamilton..
    8 4
  • un cititor
    jeg de site
    de 2 zile nu a mai aparut nici o stie .... sunteti un jeg de site
    1 5
  • ctlnmihai
    un cititor
    In week-end se face studiu individual
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru