Button: "Mercedes are un avans de o secundă în ritm de cursă în faţa tuturor"

de Daniel Popescu
Vineri, 14.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button susţine că monopostul dezvoltat de Mercedes este cu o secundă pe tur mai rapid decât toate celelalte, astfel că anticipează o victorie facilă pentru germani în Australia.

Cred că toată lumea este la o secundă în urma Mercedes în ritm de cursă.

Jenson Button
Pilot McLaren
McLaren a avut parte de un start decent în cele două sesiuni de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei, atunci când Jenson Button a obţinut locurile doi şi, respectiv, cinci.

Cu toate acestea, pilotul britanic avertizează că McLaren nu a obţinut performanţe majore în ritm de cursă şi susţine că rivalii de la Mercedes, care au dominat a doua sesiune, sunt cu o secundă mai rapizi decât toate celelalte echipe.

"Nu am fost deloc în apropierea celor mai rapizi. În teste am fost la două secunde în spatele celor de la Mercedes, iar în ritm de cursă suntem la o secundă în urmă. Cred că toată lumea este la o secundă în urmă în ritm de cursă. Sunt foarte rapizi şi este un pic surprinzător, pentru că sunt mai rapizi chiar şi decât Williams", a declarat el pentru agenţia de presă Reuters.

Noile monoposturi, dificile în ritm de cursă

Pe de altă parte, Button a evidenţiat că noile monoposturi sunt dificil de pilotat în ritm de cursă, din cauza necesităţii de a fi atent la consumul de carburant.

În plus, el nu este mulţumit nici de stiljul de pilotaj necesar într-o astfel de situaţie.

"Stinturile lungi nu sunt atât de spectaculoase pe cât sperăm pentru că trebuie să fiu atent la consumul de carburant şi la derapaje. Dar în ritm de calificări este plăcut. Electronica noastră este în regulă, dar nu avem încă stabilitate. Nu cred că forma noastră este atât de bună pe cât sugerează antrenamentele, dar cred că suntem destul de bine", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (7)

  • We are building an empire...
    We will conquer the Red empire...
    6 24
  • Grosjean
    Saracul Button, masina atat de genial descrisa de "expertul" McLaren Bla Bla Mircea, a reusit "performanta" de a nu termina o simulare a cursei din Australia. Asta desi... au cea mai buna echipa tehnica si in teste nu le-au iesit stinturile mai mari de 10 ture pentru ca s-au concentrat doar pe stinturi mici de maxim 5 ture. Asta pentru ca cursele au numai stinturi de 5 ture si nu de 50 evident. Se pare ca "expertul" se ascunde...
    15 6
  • @Mircea

    Intrebarea 1

    Cate ture va da MB celor de la McLaren?

    Intrebarea 2

    Cate ture va da Ferrari celor de la McLaren?


    Intrebarea 3

    Cate ture va da Williams celor de la McLaren?


    Intrebarea finala?

    va ajunge careva masina McLaren la linia de sosire?
    15 12
  • @Soxy

    1. 0
    2. 0
    3. 0
    4. termina cursa.
    11 18
  • Cred că va fi o luptă Mercedes - Williams pentru primele poziții.
    6 14
  • pablo256r
    Ion.Rusu
    Rectific
    Mercedes - Ferrari - Williams ... dar mai pot aparea surprize.
    0 0
  • Button,sper sa mai iti revi la forma ce te-a consacrat
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru