Button neagă lipsa de libertate de la McLaren

de Daniel Popescu
Joi, 14.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button a negat informaţiile furnizate de Lewis Hamilton potrivit cărora McLaren nu permite piloţilor niciun fel de libertate de expresie.

Lewis Hamilton a afirmat în această săptămână că unul dintre avantajele de a concura pentru Mercedes începând din acest sezon este libertatea de care se bucură în cadrul echipei, întrucât la McLaren trebuia să spună doar ceea ce îi transmiteau superiorii.

Informaţiile au fost însă negate de fostul său coechipier Jenson Button, care admite însă că trebuie să lucreze foarte mult cu sponsorii care asigură o mare parte din bugetul McLaren.

"Am fost surprins să aud asta. Libertatea de care ai parte în echipă este fenomenală. Probabil că în această echipă trebuie să munceşti mai mult cu sponsorii, dar o echipă ca McLaren are nevoie de sponsori majori pentru a exista în acest sport. Trebuie să faci o treabă grozavă pentru sponsori pentru că vrei să colaboreze cu tine pe termen lung. Aşa că înţeleg punctul de vedere că este un program aglomerat, timpul este restricionat deoarece călătoreşti des şi ai multe evenimente cu sponsorii", a declarat britanicul citat de publicaţia SportingLife.

Urmareste Automarket
În plus, Button afirmă că se simte foarte fericit la McLaren şi că nu se aştepta la o atmosferă atât de bună atunci când a decis să părăsească Brawn GP, transformată ulterior în Mercedes.

"Când am venit aici am crezut că va fi aşa cum percep oamenii echipa, dar nu este aşa.

Nu este nimic de genul acesta când eşti în interior. Este o mare familie şi ei fac totul pentru a te simţi confortabil, astfel că atunci când concurezi eşti concentrat complet", a adăugat el.

Via SportingLife

Comentarii (4)

  • iceman
    nu stiu ce credeti voi dar parca asta confirma ce zicea Hamilton
    14 3
  • FELICITARI PT SCHIMBARILE FACUTE !!! S A SPERAM CA TOTUL VA FI ACTUALIZAT IN TIMP REAL S A NE TINETI IN PRIZA TOT TIMPUL ANULUI ...MULTUMIM ECHIPEI DE REALIZATORI STIMA ..!!
    8 2
  • interesanta schimbarile...dar nu mai gasesc orele cand sunt programate antrenamentele, calificarile si nici pt cursa....daca se rezolva si astea e totul perfect. Multumesc.
    5 0
  • Programul transmisiilor il gasesti aici:
    http://www.automarket.ro/formula1/avancronica-marelui-premiu-de-formula-1-al-australiei-pornii-motoarele-50176.html
    In ultima parte a articolului
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru