Button: "Noul monopost este cel mai bun construit vreodată de McLaren"

de Daniel Popescu
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button consideră că MP4-28 este cel mai bun monopost construit de McLaren şi speră să demonstreze acest lucru prin rezultatele pe care le va obţine în acest sezon.

Monopostul din acest an este cel mai bun pe care l-am făcut vreodată.

Jenson Button
Pilot McLaren
Jenson Button priveşte cu încredere spre sezonul următor al Formulei 1 după lansarea noului monopost McLaren MP4-28.

Impulsionat de victoriile obţinute de echipă în ultimele două curse ale sezonului precedent, britanicul anticipează noi progrese cu ceea ce numeşte "cel mai bun monopost" pe care inginerii McLaren l-au construit până acum.

"În acest an este vorba este continuitate şi consolidare. Am fost extrem de puternici pe parcursul sezonului 2012, dar, dintr-un motiv sau altul, nu am reuşit să luptăm pentru titlu şi vrem să remediem acest lucru în 2013. Am văzut cât de mult a muncit toată lumea la acest monopost şi cred că avem bazele pentru un sezon foarte bun. Monopostul din acest an este cel mai bun pe care l-am făcut vreodată. Ştiu că inginerii au muncit din greu pentru a extrage performanţă din fiecare zona posibilă", a declarat el.

Sunt mai pregătit ca niciodată pentru startul unui nou sezon.

Sergio Perez
Pilot McLaren
Sezonul 2013 reprezintă o provocare specială pentru coechipierul său Sergio perez, care va concura pentru o echipă de top după ce şi-a petrecut primii doi ani ai carierei la Sauber.
Mexicanul este însă încrezător că va putea face faţă cerinţelor la noua sa echipă.

"Sunt mai pregătit ca niciodată pentru startul unui nou sezon. Mă simt extrem de pregătit, concentrat şi proaspăt. Mai am multe de făcut, dar obiectivele mele sunt să mă simt încrezător, confortabil şi pregătit pentru Australia", a precizat el.

Via McLaren, McLaren

Comentarii (6)

  • Dupa declaratiile lui ar trebui sa ne asteptam la o dominatie McLaren nu? Ma face sa rad...Anul trecut au avut un monopost foarte bun in calificari dar execrabil in curse. In opinia mea Button s-a facut vazut anul trecut doar prin strategiile de pneuri alese din victorii...in rest nu prea mi-l amintesc sa fi facut ceva...ma rog, sa-l vedem pe Perez, el zice ca vrea sa castige titlul...altul care ma face sa rad.
    15 16
  • Intotdeauna fiecare cioban isi va apara propia oaie! Si cum stim cu totii ca viteza luminii e mai mare decat cea a sunetului e corect sa spui ca oricine poate straluci in fata ochilor pana il auzi vorbind. Asa si cu monoposturile: ele "stralucesc" la prezentare dar sa le "auzim" pe circuit ;) Trebuie sa recunosc ca anul trecut McLaren a stat prost doar la capitolul fiabilitate. Daca au reusit a rezolva problema am incredere ca va reprezanta un adevarat pericol pentru "energizante" si va avea efecte de genul "do something!!!" asupra copilasului =))
    20 7
  • destul de ghinionisti mclaren. au avut masina ce mai rapida dar nu au castigat. si nu numai in 2012
    3 0
  • Seyda Neen
    multi fanatici ai "sprancenatului" pe aici
    1 5
  • Interesanta declaratie. Sa vedem daca va fi acoperita si de realitate. Anul trecut McLaren a fost salvata de evolutiile lui Lewis. Jenson a fost foarte sters a avut chiar o serie de cateva curse in care nu a luat puncte. Anul asta trebuie sa dovedeasca ceva. Au cu ce ? Vedem ...
    1 1
  • CATALIN LOPATA
    au construit-o , am vazut , deocamdata sunt dezamagit , sunt fan McLaren de 20 de ani , si parca acum sunt slabi rau de tot...sa speram ca isi vor revenii !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru