Button: "Nu este cazul să intrăm în panică"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.05.2012
Jenson Button consideră că nu are niciun sens să intre în panică după rezultatele dezamăgitoare din ultimele trei curse.

Jenson Button s-a evidenţiat ca unul dintre principalii favoriţi la titlu după ce a început sezonul cu o victorie pe circuitul de la Melbourne, însă în ultimele trei curse a obţinut doar două puncte şi a coborât pe locul şapte.

Cursa de la Monaco a confirmat încă o dată forma slabă pe care o traversează fostul campion mondial, însă acesta consideră că nu este cazul să intre în panică.

"Este mult prea devreme. Oricum, dacă am intra în panică nu s-ar schimba nimic. Cu siguranţă trebuie să revenim pe drum cel bun şi să începem să luptăm cu băieţii din frunte, dar în cursa următoare ar putea fi vorba despre Romain Grosjean, Sergio Perez ar putea obţine un nou rezultat bun sau poate (va fi rândul lui) Kamui Kobayashi sau Felipe Massa", a declarat pilotul echipei McLaren.

Britanicul este convins că McLaren va reuşi în cele din urmă să remedieze deficienţele monopostului MP4-27, însă este departe de a înţelege motivele pentru care comportamentul acestuia s-a schimbat atât de mult într-un interval de timp atât de scurt.

"Primele trei curse au fost bune, iar apoi dintr-o dată în ultimele trei curse...

Nu ştiu ce se întâmplă. Forma şi impresiile pe care le am despre monopost nu le-am mai simţit înainte. Este dificil, dar nu este nimic ce nu putem rezolva. Singura întrebare este dacă vom rezolva problemele la timp", a mai precizat el.

Înainte de Marele Premiu al Canadei din 10 iunie, Button va participa la un triatlon, genul de competiţie în care concurează frecvent pe parcursul unui sezon de Formula 1.

Via | ESPNF1

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (2)

  • no-name
    MCLAREN
    Am avut o presimitire ca dupa schimbarea aerodinamica a botului masinii, va avea un efect negativ.
    1 0
  • Button confirma doar daca are o "jucarie" adaptata stilului sau...altfel se intampla ce se intampla acum.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru