Button nu exclude plecarea la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.05.2011
Jenson Button a sugerat că şi-ar dori să câştige un nou titlu mondial cu Ferrari, deşi anterior a afirmat că îşi va încheia cariera la McLaren.

În urmă cu numai 30 de zile, Jenson Button declara că este pregătit să-şi prelungească contractul cu McLaren scadent la finalul sezonului 2012, întrucât intenţionează să-şi încheie cariera la echipa britanică.

Cu toate acestea, fostul campion mondial a sugerat vineri la Monaco că s-a răzgândit, după ce a dezvăluit că i-ar plăcea să câştige un nou trofeu, dar de data aceasta cu Ferrari, pentru că acesta a fost visul său de mic copil.

"Nici măcar nu ştiu ce voi face mâine şi nu-mi fac planuri pe termen foarte lung. Ca şi copil, eşti foarte entuziasmat să pilotezi pentru echipa roşie (n.r - Ferrari). Au existat trei echipe pentru care am vrut întotdeauna să pilotez când creşteam, Ferrari, McLaren şi Williams. Am ajuns să pilotez pentru două dintre ele, ceea ce este grozav. Evident, Ferrari este o echipă pentru care nu am pilotat. Am câştigat titlul mondial şi aş dori să câştig titlul mondial din nou", a declarat el citat de publicaţia The Guardian.

Ferrari caută un înlocuitor pentru Felipe Massa, al cărui contract expiră în 2012, ceea ce ar însemna că Button ar deveni coechipierul lui Fernando Alonso.

Deşi spaniolul este pilotul numărul 1 al Scuderiei, Button susţine că nu ar fi deranjat să împartă garajul Ferrari cu dublul campion mondial.

"Nu coechipierii sunt cei de care mă tem, nici vorbă. Ador provocările dintre coechipieri. Oricine are puncte forte şi slăbiciuni şi este interesant să lucrezi la ele. Dar nu ştiu ce se va întâmpla în viitor", a mai precizat el.

Via | The Guardian

Comentarii (3)

  • Ar fi frumos!
    Mi-ar placea foarte mult sa vina Button la Ferrari, evident s-ar intelege cu Alonso, din moment ce il suporta pe Hamilton:)! FORZA FERRARI !!!
    10 2
  • F1
    Ceva se intampla la McLaren si Hamilton si Button dau declaratii ca ar pleca la alta echipa... sunt curios ce se intampla la echipa...
    9 0
  • But & Ham
    Au inceput sa poarte rosu..
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru