Button nu înţelege problemele cu pneurile

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Jenson Button a admis că nu înţelege motivele pentru care continuă să aibă probleme cu pneurile, în condiţiile în care coechipierul său Lewis Hamilton este liderul clasamentului general.

Jenson Button a început sezonul în forţă printr-o victorie obţinută în Marele Premiu al Australiei, însă ulterior rezultatele sale au devenit din ce în ce mai modeste.

Pilotul echipei McLaren nu reuşeşte să gestioneze în mod corespunzător pnerile Pirelli, fapt demonstrat inclusiv în Canada, în ciuda faptului că era considerat unul dintre cei mai buni piloţi la acest capitol.

"Nu înţeleg. Este ceva la care trebuie să lucrăm pentru că în cariera mea de 12 ani am fost întotdeauna destul de bun la asta. Când eşti la o secundă şi jumătate sau două secunde de timpii liderilor şi când este în acelaşi monopost ca cel care conduce, este dificil de înţeles", a declarat britanicul pentru publicaţia The Guardian.

Cu toate acestea, Button este determinat să afle cauzele pentru care nu gestioneze pneurile în mod corespunzător şi este convins că în cele din urmă va reuşi să găsească o soluţie.

"Vom reuşi. Nu arăt pe nimeni cu degetul. Trebuie doar să încercăm să aflăm care sunt problemele.

De fiecare dată când îmi pun casca şi urc în monopost sunt încrezător că am rezolvat problemele şi că pot lupta pentru victorie. Dar vom înţelege, pentru că avem o echipă grozavă care a câştigat multe curse şi titluri. Aşa că voi rezolva problemele sau le vom rezolva împreună", a adăugat el.

După primele şapte curse ale sezonului, Button ocupă locul 8 în clasamentul general cu 45 de puncte, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton este lider cu 88 de puncte.

Via | The Guardian

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (3)

  • Asta-i marele buton. Ii super inteligent si cel mai mare specialist in conservarea pneurilor. In Canada ne-a dat pe toti pe spate cand am vazut cat de eficient conserva pneurile.
    7 6
  • BackonYou
    Cred ca ai inteles gresit, problema lui a fost blocarea discurilor de frana fata , de aici apar si uzurile pneurilor fata d-le Mircea.
    0 0
  • Daca si Button are probleme cu pneurile asta chiar este grav :)))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru