Button nu renunţă la titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Jenson Button susţine că va continua să lupte pentru titlul mondial până la sfârşitul sezonului, deşi trebuie să recupereze 100 puncte faţă de Sebastian Vettel.

Jenson Button a câştigat ultima cursa de Formula 1 înainte de pauză de vară din luna august, însă rămâne doar pe locul cinci în clasamentul general la 100 de puncte în spatele liderului Sebastian Vettel.

Chiar şi în aceste condiţii, pilotul echipei McLaren insistă că va continua să lupte pentru titlul mondial, întrucât nu are nimic de pierdut.

"Sunt la 100 de puncte în spatele lui Vettel, aşa că va fi o provocare, dar mie îmi plac provocările. Nu cedez niciodată, aşa că vom vedea ce se întâmplă. Voi aborda fiecare cursă la timpul ei şi mă voi uita la clasament la sfârşitul anului", a declarat britanicul.

Optimismul lui Button este generat şi de progresele înregistrate recent de echipă, care a câştigat trei dintre ultimele cinci curse.

"Ritmul nostru de cursă a fost foarte bun (n.r - la Hungaroring), dar nu cred că a fost o diferenţă mare între noi, Ferrari şi Red Bull. Am câştigat trei dintre ultimele cinci curse şi fiecare dintre rivalii noştri majori a câştigat doar una în acelaşi interval, aşa că facem ceva corect.

Să câştigăm cu Lewis Hamilton în Germania şi cu mine în Ungaria demonstrează că McLaren forţează, se dezvolta şi luptă cu monoposturile din jurul nostru. Să vină Spa!", a adăugat el.

Via | Jenson Button

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (12)

  • sa vina 2012
    vorbeste si el ca sa nu taca. mai are sanse doar la locul doi. mai mult de atat nu cred ca se mai poate face
    speram ca la anul vom avea un campionat mai echilibrat
    7 3
  • ctlnmihai
    Button
    Niciunul din urmăritorii lui Vettel nu mai au nicio șansă la titlul mondial..dar pot oferi spectacol..
    8 3
  • ctlnmihai
    Oare de ce?"Raspuns:Pt. ca Webber este mai slab si ceilalti nu sunt".Sau sunt?
    3 3
  • ctlnmihai
    marius_kji
    wrong answer..E prea mare avantajul luat de Red Bull..
    3 2
  • ctln
    Pana sa vina Vettel la RBR erau in pluton cu tot cu Newey,acum sunt in varf.Si vor ramane acolo cu Vettel(spre disperarea tuturor).
    1 3
  • ctln
    Avantajul se numeste Vettel.
    2 2
  • ctlnmihai
    marius_kji
    Hai că exagerezi acum..avantajele celor de la Red Bull au fost următoarele:
    -modificarea regulamentului de la an la an
    -interzicerea testelor
    -Adrian Newey
    Nici Schumacher nu și-a permis să și asume un rol important în succesele Ferrari din 2000-2004..Vettel mai puțin.. în succesele echipei Red Bull
    3 3
  • ctln
    Pai Vettel este mai modest,nu se lauda singur.Si este campion.Pa
    2 4
  • marius_kji
    cred ca tu ai 14-15 ani...cam asa entuziasmat si batut in cap eram si eu si nu stiam decat sa sustin un pilot, chit ca era absurd ce scoteam pe gura...din pacate, generatia ta fiind mai incapabila si limitata intelectual si cred ca din orice alt pct de vedere, reactiile tale sunt mai stupide...in-afara de numele pilotilor si echipelor, mai cunosti ceva termeni din formula 1 sau ceva istorie? sau, macar sa motivezi o afirmatie..
    2 3
  • ctlnmihai
    sunt foarte multe motive pt care RBR merge bine...anul trecut a fost Brawn Mercedes...si de prin 2005, ba Renault, ba Ferrari, ba McLaren...au fost multe modificari, acum mai multe echipe investesc mult...cel putin 50% din bugetul unei echipe se duce pe motor :) si sunt de parere ca Vettel e bun, dar nu atat de bun...Alonso, Hamilton, Button sunt mai tari...chiar si din echipele de pluton, se gasesc piloti la fel de talentati..un Kobayashi, un Rosenberg, un Sutil s.a.m.d....RBR are cea mai echilibrata masina in acest moment...e anul lor de departe...vedem in 2012...McLaren si Ferrari o sa fie acolo
    1 2
  • vulpoi ctln
    Te inteleg ca te-a adus Vettel in pragul disperarii(nu numai pe tine),dar nu trebuie decat sa raspunzi cu argumente,ca altfel te umpli de ridicol.Nu am 15 aniNu sunt intelectual dar nici idiot(???) sa nu inteleg realitatea din Formula 1(uitate la clasament)care imi da dreptate.RBR pana sa vina Vettel nu reprezentau nimic in F1 si uitate unde au ajuns(Newey a construit si masina RBR 2007 si 2008 dar nu a avut cu cine sa castige).Asa ca pe viitor ai grija ce scoti pe gura la adresa mea,pt ca postul de sus este scos prin alta parte.Sanatate
    1 1
  • vulploi
    scuzami-l
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru