Button, pregătit să fie liderul echipei McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button susţine că este pregătit să fie liderul echipei McLaren şi crede că are abilitatea de a direcţiona inginerii spre dezvoltarea optimă a monopostului.

Jenson Button va deveni liderul celor de la McLaren în sezonul următor, ca urmare a faptului că Lewis Hamilton va fi înlocuit de Sergio Perez, despre care se spune că nu a acumulat încă suficientă experienţă în Formula 1.

Britanicul afirmă că este pregătit să-şi asume acest rol, întrucât a mai fost într-o situaţie similară şi pe vremea când concura pentru BAR.

"Cu siguranţă. Nu este prima oară când am făcut asta. Când eram la BAR şi Jacques Villeneuve a părăsit echipa a fost exact aceeaşi situaţie. Am fost acolo să conduc echipa şi este ceva ce aştept cu nerăbdare. Pot construi echipa în jurul meu şi să direcţionez echipa în modul în care îmi place să fie monopostul", a precizat el.

Urmareste Automarket
În calitate de lider al echipei, Button va avea un rol semnificativ în dezvoltarea monopostului, însă britanicul crede că este unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1 la acest capitol.

"Cu toţii pilotăm diferit şi avem stiluri diferite.

Eu am nevoie de un monopost pe care să-l pot dezvolta şi cu care să mă simt confortabil. Dacă monopostul este neutru şi nu este echilibrat, atunci nu funcţionează pentru mine. Trebuie să dezvolt monopostul pentru a mă simţi confortabil în el şi nu cred că există cineva care să facă o treabă mai bună decât mine în această privinţă. Pentru mine, problema este că dacă nu aduc monopostul în acest punct mă chinui mai mult decât alţii", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Button e pilotul meu preferat dar cateodata ma dispera capriciile astea cu privire la monopost!Totusi,daca devine lider al echipei s-ar putea sa piloteze mai bine decat a facut-o pana acum.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru