Button refuză să semneze un contract pe termen lung cu McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Jenson Button refuză să-şi prelungească contractul cu McLaren pentru mai mult de un an, presa speculând că englezul vrea să fie disponibil pentru Red Bull sau Ferrari în 2013.

McLaren a anunţat vineri seară prin vocea şefului Martin Whitmarsh că Jenson Button va rămâne în mod cert la echipă în sezonul următor.

Motivul pentru care contractul nu este încă prelungit este că echipa vrea să semneze o înţelegere valabilă pentru trei sau chiar cinci ani, în timp ce Button a dezvăluit că nu vrea să rămână "legat" de McLaren decât pentru încă un sezon.

"Da, mi-ar plăcea să rămân aici. Cel mai simplu lucru este să rezolvăm sezonul 2012 (n.r - McLaren are opţiune de prelungire), apoi putem rezolva restul mai târziu în acest an. Nu simt nevoia să-mi stabilesc poziţia pe termen lung. Nu sunt la începutul carierei şi este bine să fiu într-o poziţie în care, dacă nu mai vreau să concurez, să mă pot opri", a declarat el.

Presa speculează că Button vrea un contract pentru un singur sezon pentru a deveni disponbil pentru sezonul 2013, atunci când Ferrari şi Red Bull vor avea un loc liber în cadrul echipelor după expirarea contractelor lui Felipe Massa şi, respectiv, Mark Webber.

Britanicul a negat însă aceste zvonuri.

"Nu încerc să mă poziţionez (astfel încât să fiu disponibil) atunci când alţi piloţi rămân fără contract. M-aş retrage fericit şi fără să pilotez pentru Ferrari", a adăugat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (5)

  • Nu e mare inghesuiala la Mclaren..ciudat, pentru ca produc constant performanta..
    2 1
  • anti-ferrari
    care ferrarri??????????????
    Talentat pilot!!! cat despre aceasta povete cu visul oricarui pilot de a merge, mai devreme sau mai tarziu, la ferrari este doar o chestiune de marketing!
    O echipa, ce-i drept cu vechime prin f1, dar fara sportivitate, fara principii si fara nimic care sa te fka sa o iubesti!
    Cat depre perioada - schumi - nu o sa pot sa-i iert niciodata pentru modul in care au distrus spectacolul in f1!
    Sincer?! imi este mai draga Sauber decat imaginea asta de ferrari la care viseaza orice frustrat!

    :)))))))))))))))) abia astept sa citesc mesajele de la fanii (sic!) ferrari! Spor la injuraturi! sa nu ziceti de mama :))))))
    6 12
  • tot anti ferrari
    maine castiga mclaren
    cei de la mclaren au fost mai lenti azi dar maine vor vi cei mai rapizi, nu este prima oara cand pierde polu si in cursa sunt mai rapizi. Mai ales aici la Monza..... hai mclaren!!! puteti sa ma injurati si pe mn
    3 5
  • tot eu
    dk button pleaca vine altu
    si pilotul este piesa de schimb care se poate schimba :)) ar fi mare pacat de button dar asta e....
    2 2
  • ctlnmihai
    Button refuză să semneze un contract pe termen lung cu McLaren
    Părerea mea e că Button va rămâne și după 2012 la Mclaren..Aici spre deosebire de alte echipe ambii piloți au primit tratament egal..Oricum în proporție de 70 % contează monopostul pus la dispoziția pilotului în acest sport..
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru