Button rememorează cele mai bune 10 curse realizate pentru McLaren

de Daniel Popescu
Sambata, 05.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button dezvăluie care sunt în opinia sa cele mai bune 10 curse pe care le-a realizat pe parcursul carierei sale la McLaren.

Jenson Button va concura duminică în cursa cu numărul 250 din întreaga sa carieră, iar McLaren a profitat de această ocazie pentru a afla care sunt cele mai bune Mari Premii ale sale.

Într-un interviu acordat echipei sale, britanicul dezvăluie clasamentul celor mai bune 10 curse de pe parcursul carierei sale la McLaren, care a început în 2010.

Prin urmare, Button nu a putut include în clasament victoria de la Hungaroring din 2006 obţinută pentru Honda sau vreuna dintre victoriile care l-au purtat spre titlul mondial în 2009 cu Brawn GP, însă a obţinut suficiente performanţe la McLaren pentru un top veritabil. 

Comentarii (2)

  • cand mecedes nu avea echipa lor in f1 erau actionari la mclaren, lucrau impreuna la monopost. De cand au plecat nemtii se vede..... cei mai negrii ani de la mclaren. Honda sigur va venii cu un motor puternic pt ca au avut mult timp la dispozitie. Este doar o parere de-a mea.
    16 0
  • bogdan
    Urate masini au facut Mclaren.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru