Button şi Hamilton, între extaz şi agonie după podiumul din Australia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.03.2012
Jenson Button a salutat startul excelent de sezon prin victoria de la Melbourne, în timp ce Lewis Hamilton este dezamăgit de problemele care l-au împiedicat să fructifice pole position-ul.

McLaren a debutat cu dreptul în noul sezon de Formula 1 şi a obţinut victoria prin Jenson Button, care a trecut primul linia de sosire după ce l-a depăşit la start pe coechipierul său Lewis Hamilton.

Campionul mondial din sezonul 2009, care nu a avut nicio emoţie pe parcursul cursei cu excepţia momentului în care Safety Car-ul a intrat pe pistă, este încântat de modul în care a început noul sezon.

"A fost foarte special. Este important să încep anul cu o victorie. Pole position-ul lui Hamilton de sâmbătă şi victoria de duminică ne pun pe drumul cel bun şi într-o poziţie grozavă pentru următoarele curse, aşa că mulţumesc tuturor celor din echipă. Sunt foarte entuziasmat să merg în Malaezia, dar nu mă gândesc la asta acum. Mă voi bucura de prezent cu prietenii şi familia, iar de luni îmi voi îndrepta atenţia dspre Malaezia", a declarat britanicul la conferinţa de presă de după cursă.

Hamilton a terminat cursa doar pe locul trei după ce a fost depăşit de Button la start şi de Sebastian Vettel imediat după intrarea maşinii de siguranţă pe circuit.

Implicit, britanicul a fost dezamăgit de rezultat şi nu înţelege motivele pentru care nu s-a ridicat la înălţimea propriilor aşteptări în regim de cursă.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, m-am chinuit. Am avut un start şocant care a fost doar începutul. A fost în mod evident o cursă dificilă, dar îi transmit felicitări lui Button, a fost o cursă grozavă pentru el. Ar fi fost grozav să avem un un-doi, dar pur şi simplu nu a fost o zi bună pentru mine. Acum trebuie doar să mă concentrez din nou, pentru că sunt multe curse în faţă. În acest campionat trebuie să fii constant şi pe asta mă voi concentra", a precizat el.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • adidor
    Hamilton
    desi trebuie sa recunosc ca mi-as fi dorit o dubla McLaren si am fost putin dezamagit de prestatia lui Lewis, totusi ma bucur sa vad (si sper sa fie asa) ca Lewis nu a riscat acel loc trei fortand. S-ar putea ca aceste puncte sa faca diferenta la sfarsitul campionatului. Sper ca in Malaezia sa se inteleaga mai bine cu masina si de ce nu sa faca un 1-2 (Ham & But) ;)
    18 5
  • florin_sm
    mclaren
    sa ne bucuram si de acel loc 3 ca este ok si asa, mai rau sa nu fie. A fost doar o zi proasta pt ham si atat....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru