Button şi Hamilton nu exclud o nouă confruntare la Montreal

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.06.2010
Jenson Button şi Lewis Hamilton susţin că vor lupta unul împotriva celuilalt pentru victorie în Canada, întrucât la McLaren nu exista ordine de echipă.

Jenson Button şi Lewis Hamilton au fost protagoniştii unui duel spectaculos în Marele Premiu al Turciei, însă spre deosebire de Sebastian Vettel şi Mark Webber au evitat o coliziune şi au obţinut o dublă importantă pentru McLaren.

Cei doi coechipieri susţin că vor rămâne la fel de agresivi şi în Marele Premiu al Canadei, întrucât nu există ordine de echipă şi sunt capabili să evite producerea unui incident care să ruineze munca echipei.

"Am avut o luptă bună şi va fi exact la fel aici dacă amândoi avem un weekend bun. Nu mă gândesc ca voi pilota diferit pentru că este vorba despre coechipierul meu. Iniţial, pilotezi pentru tine însuţi şi apoi pentru echipă. Dar aşa cum am văzut, dacă ai un accident cu coechipierul tău este o problemă mai mare după curse", a declarat Button în paddock-ul de la Montreal.

Acelaşi punct de vedere este susţinut şi de coechipierul său Lewis Hamilton, care admite însă ca interesul echipei este mai presus de interesul personal.

"Nu avem ordine de echipă şi, bineineltes, întotdeauna vrem să sprijinim echipa să obţină cât mai multe puncte, dar este evident că ambii piloţi vor să câştige.

Aşa că dacă există o oportunitate să-ţi depăşeşti coechipierul o vei face", a explicat Hamilton.

McLaren este considerată drept principala favorită la victorie în Canada graţie liniilor drepte lungi de pe circuitul Gilles Villeneuve.

Via | BBC Sport | Foto: McLaren

Comentarii (5)

  • aveti grija Lewis
    Nu risipiti punctele lui Mclaren pentru vreo copilarie intre tine si Jenson. Esti mai bun decat Jenson, il poti depasi si fara sa va acrosati. Fara vreo prostie ca weekdend-ul acesta ca sa ma pot dezlantui impotriva ferraristilor duminica.
    4 3
  • un singur "ca" *
    ..
    2 2
  • rayn380
    @Mircea
    "Fara vreo prostie ca weekdend-ul acesta ca sa ma pot dezlantui impotriva ferraristilor duminica"

    =)) Nu m-am putut abtine fara sa nu rad......:)) Tare rau opinia ta Mircea.
    2 2
  • razvan
    mda
    sunt sigur ca Hamilton a citit ce ai zis si o sa iti urmeze sfatul...:)))
    1 0
  • drama
    Sigur urmeaza ceva din partea lui Lewis.Adica putina drama.Se intoarce roata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru