Button şi Perez s-au împăcat după duelurile din Bahrain

de Daniel Popescu
Marti, 23.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button şi Sergio Perez s-au împăcat după duelurile de pe circuitul din Bahrain, în timp ce McLaren admite că incidentele ar fi putut fi evitate printr-un simplu ordin de echipă.

Jenson Button şi Sergio Perez au fost invitaţi duminică seara la o şedinţă găzduită de Martin Whitmarsh, şeful McLaren, şi Sam Michael, directorul sportiv al echipei, pentru a soluţia duelurile roată la roată dintre cei doi de pe parcursul Marelui Premiu al statului Bahrain.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Michael la finalul întâlnirii, Button şi Perez s-au împăcat după acuzaţiile reciproce formulate prin radio şi la finalul cursei.

"Button şi Perez au avut oportunitatea să-şi exprime opinia, iar apoi echipa şi-a exprimat propria poziţie. Poziţia noastră este simplă: McLaren le permite ambilor piloţi să concureze în mod direct, iar piloţii trebuie să respecte această încredere şi să nu dezamăgească echipa. A fost o discuţie bună, iar Button şi Perez au dorit nu numai să discute această problemă, ci şi să plece în termeni buni de la întâlnire", a precizat australianul pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Michael a refuzat să dezvăluie exact natura discuţiilor din cadrul întâlnirii, însă a admis că Mclaren ar fi putut să evite foarte uşor situaţia printr-un ordin de echipă.

"Am revăzut totul în detaliu, dar conţinutul nu este potrivit pentru o discuţie externă.

Totuşi, echipa trebuie să accepte faptul că, prin evitarea impunerii unui ordin de echipă, nu am adoptat ceea ce s-ar putea numi o strategie optimă de evitare. Dar aşa abordează McLaren sporturile cu motor, întotdeauna a procedat aşa şi întotdeauna o va face", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • markusrull
    asta mi-a placut intotdeauna la McLaren... un mare like din partea mea... si sa nu uitam duelul de anul trecut dintre hamilton si button din brazilia:)
    19 2
  • Eu il sfatuiesc pe Perez sa lupte in continuare si numai dupa/daca s-ar dovedi ca duelul a adus prejudicii echipei abia atunci s-o lase mai moale.
    13 1
  • chipicao
    il halea pe alonso daca venea la ferrari
    6 6
  • Respect McLaren ! ... (fan Ferrari)
    8 0
  • apacheF!
    Perez era extra motivat,pentru ca in boxa Mclaren eraau Slim sr si Slim jr !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru