Button speră să reducă diferenţa faţă de Red Bull în calificări

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.06.2011
Jenson Button este încrezător că ultimele update-uri vor ajuta McLaren să micşoreze diferenţa faţă de Red Bull Racing în calificări.

Red Bull Racing este singura echipă care a plecat din pole position în acest sezon, însă întreaga suflare a Formulei 1 aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă noul regulament FIA va afecta performanţele campioanei mondiale.

Începând din acest weekend, schimbarea setărilor motoarelor intre calificări şi cursă este interzisă, iar rivalii speră să profite de acceasta oportunitate pentru a opri supremaţia celor de la Red Bull.

Jenson Button mizează în plus şi pe o serie de update-uri pregătite de McLaren prin intermediul cărora spera cel puţin să micşoreze diferenţa faţă de echipa austriacă.

"Cred că acest circuit se va potrivi monopostului nostru, pentru că este similar cu cele din ultimele două curse şi ai nevoie de aderedenta mecanică, element pe care noi îl avem. Aşadar, sper că vom fi mai buni în calificări şi cred că în cursa putem lupta cu adevărat pentru victorie. Avem câteva părţi noi şi sper că acestea vor face puţin diferenţa în calificări şi ne vor aduce mai aproape de Red Bull", a declarat britanicul citat de publicaţia Daily Telegraph.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru