Button susţine că are aceleaşi preferinţe pentru setările monopostului ca şi Alonso

de Daniel Popescu
Joi, 29.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button a dezvăluit că datele obţinute în simulator demonstrează că are aceleaşi preferinţe în privinţa monopostului McLaren ca şi coechipierul său, Fernando Alonso.

Din datele pe care le-am văzut şi pe baza feedback-ului primit de la Alonso, cred că preferăm acelaşi tip de monopost, ceea ce este foarte important pentru construcţia monopostului într-o anumită direcţie.

Jenson Button
Pilot McLaren
Jenson Button a oferit joi fanilor un important motiv de optimism înainte de startul noului sezon, în aceeaşi zi în care McLaren a dezvăluit primele imagini cu noul monopost.

Britanicul susţine că unul dintre avantajele noului parteneriat cu Fernando Alonso este că ambii piloţi preferă un monopost cu aceleaşi caracteristici tehnice, ceea ce înseamnă că inginerii vor avea o misiune mai uşoară şi că vor putea dezvolta monopostul într-o singură direcţie. Button a ajuns la această concluzie ca urmare a testelor intensive efectiate cu noul monopost în simulator.

"Din datele pe care le-am văzut şi pe baza feedback-ului primit de la Alonso, cred că preferăm acelaşi tip de monopost, ceea ce este foarte important pentru construcţia monopostului într-o anumită direcţie.

Aştept cu nerăbdare acest parteneriat şi sper să fie unul bun", a declarat el.

Ferrari s-a confruntat anul trecut cu probleme din cauza faptului că echipa a dezvoltat monopostul în direcţia lui Alonso, în timp ce Kimi Raikkonen s-a adaptat cu greu la caracteristicile acesteia.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Wow. Asta e chiar o stire excelenta!
    Setari apropiate la acelasi monopost? No way!
    Asta inseamna ca ambii piloti vor cere aproape aceleasi setari?
    OOOOoooo da!
    Numai sa-i tina motorul Honda!
    7 1
  • Button susține că dacă face Alonso setările, el e mulțumit. Numai să nu-l bată pe Alonso cu setările lui :)) Oricum nu cred că spaniolul va avea de 3 ori mai multe puncte decât britanic, așa cum l-a umilit pe Raikkonen.
    7 6
  • mobius
    Mi-a placut Button intotdeauna, recunosc, nu mai mult decat Alonso. Daca va putea il va bate pe Alonso asa cum a facut-o cu Hamilton si cu siguranta Ron Denis va fi aproape de el. Problema este cat de mult va putea RD sa influenteze disputa dintre cei doi. Daca vor fi lasati in pace vom putea vedea intre ei o lupta cavalereasca. Monopostul arata bine si sper sa fie si performant. Le doresc mult succes.
    12 3
  • Daca button sustine ca setarile sale coincid cu cele ale lui alonso si vettel va confirma la ferrari inseamna ca alonso este un pilot de tot rasul, oricum nu inteleg de ce button a facut aceasta dezvaluire si mai ales de ce a fost lasat de staff sa ciripeasca.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru