Button susţine că noul contract cu McLaren este o formalitate

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button afirmă că semnarea noului contract cu McLaren reprezintă doar o formalitate şi că nu intenţionează să se retragă din Formula 1.

Esential 2010 este sezonul in care Button s-a transferat la McLaren
McLaren nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, iar controversele cu privire la acest subiect au luat amploare după ce Felipe Massa a dezvăluit recent că a purtat o serie de discuţii cu echipa britanică.

Jenson Button este însă convins că va rămâne la echipă şi că semnarea unui nou contract reprezintă o simplă formalitate.

"Nu cred că trebuie să mă îngrijorez cu privire la intenţia echipei de a mă păstra. Echipa mă vrea, eu vreau să fiu aici, aşa că se va întâmpla. Este doar o chestiune de timp. Simt că reprezint o mare parte din această echipă şi că suntem buni împreună. Cu siguranţă aş simţi lipsa echipei dacă nu aş mai fi aici şi cu siguranţă că şi ei mi-ar simţi lipsa", a declarat el citat de publicaţia Autosport.

Echipa mă vrea, eu vreau să fiu aici, aşa că se va întâmpla.

Este doar o chestiune de timp.

Jenson Button
Pilot McLaren
În plus, Button afirmă că nu este încă momentul să se gândească la retragerea din Formula 1, chiar dacă anul viitor va avea 34 de ani şi va deveni al doilea cel mai bătrân pilot de pe grila de start.

"Mă gândesc la contractele din viitor. Simt că fac o treabă bună şi scot tot ce este mai bun din monopost în aproape fiecare weekend. Tot ce pot să sper este să mă împing pe mine însumi la limită şi să mă asigur că obţin maximum din mine, iar eu simt că fac asta, aşa că nu am niciun motiv să plec sau să încerc altceva. Încă mă bucur de curse. Trebuie să vină cineva care să facă o treabă mai bună decât mine înainte să mă gândesc la retragere", a adăugat el.

Button concurează pentru McLaren începând din 2010 şi începând din acest sezon l-a avut drept coechipier pe Sergio Perez.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • sa se clatine tronul oare?
    cam nu as crede dar in F1 totul e posibil, chiar si intoarcerea lu Kimi la Ferrari:)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru