Button susţine că nu a semnat contractul cu McLaren pentru 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button a dezvăluit că nu are încă un contract semnat cu McLaren pentru sezonul 2014, însă speră să rămână la echipa britanică în ciuda parcursului modest din acest an.

Esential 2012 este anul in care a intrat in vigoare noul contract al lui Button cu McLaren
5 este cea mai buna clasare a unui monopost McLaren in acest sezon (China)
Jenson Button a semnat prelungirea contractului cu McLaren la sfârşitul sezonului 2011, echipa afirmând la vremea respectivă că este vorba despre o înţelegere "pe termen lung".

Iniţial, presa a speculat că noul contract era valabil timp de trei ani şi că urma să expire la sfârşitul sezonului 2014, însă britanicul a dezvăluit la Spa-francorchamps că în realitate nu şi-a pus încă semnătură pe acordul pentru anul viitor.

"Cred că am un contract pentru anul viitor, dar nu cred că l-am semnat încă. Vreau cu adevărat să fiu aici anul viitor. Poate vă gândiţi că este ciudat să spun asta după un astfel de sezon, dar cred că într-un fel am avut un sezon bun. Cred că echipa va fi mult mai puternică anul viitor şi vreau să fiu aici.

Dar încă nu aţi auzit o confirmare în acest sens din partea echipei şi cred că trebuie să mai aşteptaţi", a declarat el.

Cred că am un contract pentru anul viitor, dar nu cred că l-am semnat încă.

Jenson Button
Pilot McLaren
În plus, Button şi-a reiterat obiectivul de a lupta pentru podium în Marele Premiu al Belgiei, chiar dacă McLaren a exclus o asemenea variantă cu numai câteva zile în urmă.

"Cred că trebuie să fim optimişti, iar eu sunt optimist. Nu ştiu ce vom face, dar simt că ar trebui să avem ca obiectiv un podium. Dacă terminăm la pe cinci la cinci secunde de locul trei putem fi mulţumiţi, dar nu vreau să fim pe cinci. Aşa că obiectivul trebuie să fie să luptăm pentru podium. Cred că trebuie să punem presiune pe noi şi cred că lucrăm bine sub presiune, aşa că nu am nicio problemă să spun asta", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • attila
    o sa vina locotenentul lui vettel la rbr..la pariu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru