Button va adopta la Valencia setările monopostului lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.06.2012
Jenson Button a dezvăluit că va copia setările monopostului lui Lewis Hamilton în încercarea de a scăpa de numeroasele probleme pe care le-a avut cu pneurile în acest debut de sezon.

Jenson Button a câştigat doar două puncte în ultimele patru curse din cauza unor probleme misterioase cu pneurile, în ciuda unui debut bun de sezon în care a câştigat în Australia şi a ocupat locul doi în China.

Într-o ultimă încercare de a înţelege cauzele problemelor, britanicul a dezvăluit că în Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare va utiliza setările de pe monopostul lui Lewis Hamilton.

"Am discutat cu inginerii şi vom testa idei în simulator  pentru cursă. Primul lucru pe care îl faci este să setezi monopostul ca celălalt şi asta vom face iniţial. Vor fi setări pe care Lewis le preferă mai mult pentru că aşa setează el monopostul. Nu voi fi la fel de rapid ca el cu aceste setări, dar este un punct de plecare pentru a descoperi setările care funcţionează pentru mine", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Principalul motiv pentru care setările lui Hamilton nu i se vor potrivi foarte bine lui Button este stilul diferit de pilotaj al celor doi: Hamilton este recunoscut drept un pilot mai agresiv, în timp ce Button este de regulă mai calm la volan.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • no-name
    Cred ca e o eroare:
    "Într-o ultimă încercare de a înţelege cauzele problemelor, britanicul a dezvăluit că în Marele Premiu al Chinei" :)
    8 2
  • no-name2
    Simonica..sa vad ce mai ai de spus acum:))
    1 0
  • no-name2
    De mi-ati sters comentul inseamna ca Simonica e unul dintre administratori ce se ascunde in spatele acelui nickname. Nu e prima data cand vad ca stergeti comenturi ce sunt impotriva sau la adresa acelui nickname..dar in schimb prostiile scrise cu acel nickname le lasati.
    Ce am spus gresit in acel coment de l-ati sters? Am zis doar sa vad ce mai comenteaza acum.
    17 1
  • Urmeaza marele premiu al Chinei ? WTF...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru