Button vrea să-şi încheie cariera la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.04.2011
Jenson Button susţine că intenţionează să-şi încheie cariera în Formula 1 la McLaren. Negocierile pentru prelungirea contractului scadent în 2012 vor începe în vara acestui an.

Contractul lui Jenson Button cu McLaren Mercedes expiră la sfârşitul sezonului 2012, însă echipa britanică se pregăteşte deja să iniţieze negocieri pentru prelungirea înţelegerii.

Discuţiile vor demara cel mai probabil în vara acestui an, însă deznodământul pare deja cunoscut, în condiţiile în care Button susţine că vrea să-şi încheie cariera la McLaren.

"Când termin de pilotat aici, nu voi mai concura în Formula 1. Sunt foarte fericit aici. Vreau să mă bucur de pilotaj şi mă bucur de timpul petrecut aici. Nu văd niciun motiv pentru care să fiu în altă parte. Pilotez pentru una dintre cele mai bune echipe din lume. Sunt într-o poziţie în care mulţi piloţi ar vrea să fie şi am muncit din greu pentru asta. Aş mai putea fi aici pentru trei ani, cinci ani, nu ştiu exact", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Declaraţiile sale au fost primite cu satisfacţie de şeful Martin Whitmarsh, care anticipează ca negocierile vor fi scurte în acest nou context.

"Dacă Jenson spune că se dedică total echipei şi vrea să mai fie aici încă x ani, atunci anticipez că am putea ajunge rapid la un acord.

Este un activ extraordinar pentru echipa şi, când vom ajunge la asta, sper să fie o conversaţie rapidă şi uşoară", a precizat oficialul McLaren.

Contractul lui Lewis Hamilton, coechipierul lui Button, expiră de asemenea la sfârşitul sezonului 2012, iar echipa speră să păstreze linia de piloţi şi după acel sezon. McLaren nu a dezvăluit dacă negocierile cu Button şi Hamilton se vor desfăşura simultan, însă presa engleză a speculat anterior că echipa este pregătită să le ofere celor doi 100 de milioane de lire sterline pentru a-şi prelungi contractele până la sfârşitul sezonului 2017.

Via | Autosport

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (1)

  • Button stie ce face si bine face. Dupa parerea mea mentalitatea lui si felul sau de a fi intr-o echipa s-a schimbat de cand a ajuns la McLaren, adica la o echipa mare (Brawm GP a fost o echipa de sezon pt un an dupa care...) ceea ce cu multi piloti fac pe dos se pierd cand ajung la echipe mari si incep sa aiba pretentii si tot felul. Jos palaria pt Jenson sper sa ramana la McLaren si sa continue cu acelasi prestatii si mai bune decat atat
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru