Button vrea să-şi încheie cariera la McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 11.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button a dezvăluit că intenţionează să-şi încheie cariera la McLaren şi este optimist înaintea noului sezon competiţional.

Jenson Button este considerat pilotul de referinţă al celor de la McLaren după plecarea lui Lewis Hamilton la Mercedes înainte de a începe al patrulea sezon în cadrul echipei.

Impulsionat de noua situaţie, britanicul a dezvăluit că este tentat să-şi încheie cariera la McLaren, întrucât nu are niciun motiv să părăsească echipa.

"Mă simt ca acasă. Simt că aş vrea să-mi închei cariera aici. Nu spun că asta se va întâmpla în curând, dar nu mă văd plecând, pentru că nu am niciun motiv. Unii oameni decid să plece de la această echipă pentru că simt că există o altă provocare sau că le lipseşte ceva. Dar eu mai am multe de obitinut. Am avut lansarea, cu cei 50 de ani de McLaren, şi este spectaculos să văd ce a obţinut echipa în termeni de titluri mondiale şi vreau să aduc o completare. Nu numai în acest an, ci şi în anii următori", a declarat el.

Urmareste Automarket
Înaintea noului sezon care va începe la sfârşitul săptămânii în Australia, Button este impulsionat şi de modul în care a încheiat anul 2012, întrucât victoria de la Interlagos îl ajuta la moral.

"Am fost destul de mulţumit la sfârşitul sezonului trecut.

Unele lucruri nu au mers pentru mine, dar am fost foarte mulţumit în privinţa lucrurilor pe care le-am obţinut şi în privinţa pilotajului. Am terminat sezonul pe un trend ascendent şi abia am aşteptat să revin în acest an. Când câştigi o cursă, vrei ca următoarea să aibă loc imediat, aşa că această iarnă a fost foarte bună. Evident, există schimbări în echipă, dar îmi plac schimbările şi cred că tuturor ne plac schimbările. Este o nouă provocare", a mai precizat el.

Via The Guardian

Comentarii (1)

  • GrosJan
    "Button vrea să-şi încheie cariera la McLaren"

    Ai grija ce-ti doresti! Senna si-a dorit sa moara in timp ce conduce un mare premiu de F1.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru