Canada, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.06.2010
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Canada, devansându-i pe Mark Webber şi Fernando Alonso.

Calificările pentru Marele Premiu al Canadei tind să rămână o afacere intre Red Bull şi McLaren, cele două echipe fiind urmate indeapropae de Ferrari, potrivit rezultatelor din ultima sesiune de antrenamente libere.

Lewis Hamilton a fost cronometrat cu 1:16.058 şi a stabilit timpul de referinţă, fiind urmat la aproape trei zecimi de secundă de Mark Webber.

Ferrari a ocupat locul 3 prin Fernando Alonso, în timp ce Michael Schumacher a terminat pe locul 5 într-o sesiune în care coechipierul său de la Mercedes GP, Nico Rosberg, a avut probleme la ambreiaj şi a efectuat un singur tur cronometrat, plasându-se pe 18.

Sebastian Vettel (Red Bull) a terminat pe locul 5 în faţa lui Robert Kubica (Renault), Adrian Sutil (Force India) şi Jenson Button (McLaren), în timp ce topul primilor 10 piloţi a fost completat de Vitantonio Liuzzi (Force India) şi Vitaly Petrov (Renault).

Singurul incident a fost consemnat chiar în ultimul minut al sesiunii, când a pierdut controlul volanului în acul de păr.

La rândul său, Felipe Massa, care a încheiat sesiunea pe locul 12, a lovit uşor zidul de protecţie premergător liniei de start-sosire, existând suspiciuni că şi-a avariat uşor monopostul Ferrari.

Calificările pentru Marele Premiu al Canadei vor avea loc la ora 20:00, ora României.

Comentarii (22)

  • mircea
    Mircea vreau un post de 3 pagini, te rog!
    6 6
  • @dmd
    acuma il scriu :)))))
    8 3
  • schumy
    schumi din ce in ce mai aproape de lideri... sper la un podium
    9 4
  • @dmd
    lasand gluma la o parte, timpul care l-a reusit Lewis azi este remarcabil :) dar nah, nu exagerez acuma daca vad ca nu esti agresiv cu mine ;) sa stii ca in realitate nu sunt un om atata de incisiv si subiectiv cum sunt pe acest forum, doar ca imi place foarte mutl Formula 1 si Mclaren si ma distrez intrand in "clinciuri" cu ferraristii. stiu ca par ulterior deplasat, dar ii distractiv aici pe forum sa traim la maxim fiecare tur :))
    10 2
  • Mircea_Mclaren
    Daca la inceput mi-ai fost antipatic, acum pot spune ca mi-ai devenit simpatic. Tu chiar esti un sustinator infocat al echipei Mclaren si desi nu e echipa mea favorita, apreciez si respect adevaratii fani ai F1 indiferent de preferintele lor.
    13 1
  • mult*
    ..
    6 1
  • Mircea
    Mircea, am fost gand pe gand, eu am scris postul inainte sa-l vad pe al tau.
    6 1
  • @dmd
    regret pe undeva ca mi-am cosntruit imaginea asta de tip vesel, exuberant si copilaros in ultima instanta si ca doar pe Lewis il vad. Eram poate mai apreciat daca adoptam un stil mai echilibrat mai asezat. Tu nu mi-ai fost niciodata antipatic, din contra ma pufnea rasul mereu cand ma intrebai daca au ajuns monoposturile Mclaren la Barcelona reliefand ingrijorarea mea ca datorita norului de cenusa vulcanic sa nu aiba probleme :))
    7 2
  • construit
    ..
    5 2
  • @dmd
    asa e :) ce placuta ii senzatia totusi sa pot si sa ma inteleg bine cu alti useri nu doar sa fiu intr-un conflict deschis permanent :)
    6 2
  • Mircea
    Suntem fani F1 nu simpatizanti ai ligii lui Mitica asa ca avem pretentii de la noi.
    6 1
  • @dmd
    asa zic si eu, sunt perfect de acord, nu suntem nici de-a lui Iancu nici de-a lui Gigi ;)
    5 2
  • calificari
    Pumni stransi pentru Ferrari si Fernando! Hai Massa!
    7 5
  • Mircea
    Acum nu mi-o lua in nume de rau intrebarea respectiva dar la mom respectiv era amuzanta disperarea ta, insa in timp am inteles sustinerea ta enorma fata de Mclaren si nu pot spune decat: RESPECT. Stiu ca pt. cele spuse mai sus voi fi criticat de fanii echipei mele favorite, Ferrari dar vreau sa cred ca noi, iubitorii F1, putem fi obiectivi si deschisi la minte!
    5 1
  • 4 nu 4
    Shumi pe 4 nu 5
    5 1
  • @dmd
    stiu ca era amuzanta intreabarea, si ea reliefa atasamentul meu fata de Mclaren. Stai calm nu te stresa cu ce vor zice fanii Ferrari, nu prea au ce sa zica pentru ca doar ai socializat, ai purtat o discutie amicala cu suporterul unei alte echipe, aratand ca in ultima instanta toti suntem oameni, si suntem orientati spre armonie nu spre cearta si tensiune :) eu te apreciez pentru aceasta atitudine ;)
    6 2
  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Sa vina calificarile unde sper ca baietii de la Ferrari sa fie si mai seriosi, cat mai aproape de prima linie, mai ales dupa ce in antrenamente si-au vazut de treaba lor, ceea nu poate decat sa ma bucure! Forza Ferrari!
    5 8
  • @dmd
    Pregateste-te de portia de distractie de la 20:00 cu Miki Alexandrescu :))) nu va mai conta cine va lua pole-position dupa ce minute bune in sir vom savura cum incurca pilotii intre ei, sau cum ne va spune ce paste a mancat Kubica cu Beu Marinescu sau ca lenjeria intima este specialitatea lui Jessica Michibata :))
    4 2
  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Ipocriza pe care o arata unii useri nu poate decat sa arate cat de mult pot minti aceiasi useri, care isi schimba parerea dupa cum bate vantul. Nu pot decat sa condamn acest comportament, deoarece este un comportament care denota o lipsa acuta a celor 7 ani de acasa.

    "aratami cat de virulent si de transant sunt dand voturi negative :)) eu nu particip in nici un concurs la automarket, nu vreau nici sa fiu agreabil (si pot sa fiu avand in vedere ocupatia mea), vreau doar sa fiu suporterul cel mai radical a lui Mclaren si ador sa absorb voturile negative si dezaprobarea a tot ce vine dinspre Ferrari :)"
    7 10
  • ctlnmihai
    NeoGalaxy
    Limiteaza-te la una din pasiunile tale ,F1..Nu mai da altora lectii despre ipocrizie si de bun simt ca nu esti in masura sa le dai..
    dar asa se manifesta ipocrizia intr-una din formele ei.. adica a pretinde ca esti ceva cand de fapt nu esti..Citind-ti comm-urile anterioare credeam ca te-ai mai linistit..dar probabil canicula asta e de vina :)
    10 4
  • Fair play
    Putem incerca sa fim si fair play , insa umbla unii pe aici care cred a stii totul despre F1 (nu dau nume o sa "ma aprobe" ei imediat) . Oare Lewis a reusit sa treaca peste problemele pe care le-a acuzat zilele acestea? Vorbim dupa calificari , sunt tare curios!
    5 5
  • @dmd
    nu m-am nici prefacut si nici nu am fost ipocrit. faptul ca ai vorbit frumos cu mine si ai fost amical m-a facut sa ma detasez de cearta cu userii Ferrari si alte prostii si sa ma faca sa pun pe primul plan relatia de amicitie si de buna intelegere cu tine. chiar daca tin cu Mclaren, faptul ca am putut purta o discutie fara rautati a trezit in mine o reactie de camaraderie si de-a lasa de o parte formula 1 ca pentru o clipa pe site-ul acesta sa vreau si sa am prieteni si sa nu mai fiu atat de conflictual.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru