Câştigă un test cu un monopost de Formula 1 în Anglia!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.05.2010
Retailerul online eMAG organizează un concurs prin care 10 clienţi si 2 afiliaţi vor avea ocazia de a pilota un monopost de Formula 1 pe un circuit din Anglia.

Fanii Formulei 1 din România au ocazia de a participa la un concurs prin care pot câştiga o excursie de două zile în Marea Britanie, în cadrul căreia vor pilota numeroase maşini de curse, printre care şi un monopost de Formula 1.

Astfel, câştigătorii vor avea oportunitatea de a pilota timp de 10 tururi un monopost clasic McLaren de Formula 1 echipat cu motor Cosworth, la care se adaugă un test cu un monopost de Formula 3, precum şi sesiuni de evaluare cu maşini de curse precum Mini Cooper, Ferrari 360 sau Aston Martin.

Competiţia este organizată de retailerul online eMAG, iar evenimentul va avea loc în perioada 11-14 august pe circuitul Lancashire din Marea Britanie, câştigătorii urmând să aibă asigurate transportul cu avionul Bucureşti - Manchester şi retur şi cazare all-inclusiv.

Pentru a intra în concurs, participanţii trebuie să cumpere produse din magazinul online eMAG în valoare de minim 500 lei în perioada 28 mai - 4 august sau să genereze vânzări de minim 1000 lei prin programul de afiliere eMAG ProfitShare.

Mai multe informaţii despre acest concurs sunt disponibile pe site-ul eMAG.

Notă: Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu reprezintă monopostul de Formula 1 care va putea fi testat de câştigători în Anglia.

Via | eMAG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru