Caterham introduce update-uri majore şi vrea să promoveze în Q2

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.06.2012
Caterham va introduce update-uri semnificative pe monopost la Valencia şi Silverstone şi îşi propune să obţină accesul în a doua parte a calificărilor.

Caterham a anunţat marţi câteva planurile ambiţioase pentru următoarele două curse ale sezonului, care vor avea loc pe circuitele de la Valencia şi Silverstone.

Potrivit declaraţiilor directorului tehnic Mark Smith, echipa pregăteşte câteva update-uri importante pentru monopostul CT01 care vor fi introduse pe parcursul următoarelor câteva săptămâni.

"Avem câteva update-uri semnificative pentru Valencia şi Silverstone. Vom avea câteva elemente noi din punct de vedere aerodinamic, dar şi modificări mici la podea. Nu vom şti exact cât ne vor oferi până când nu vom ieşi pe circuit, dar suntem optimişti că acestea ne vor ajuta să ne apropiem şi mai mult de plutonul de mijloc", a declarat britanicul.

Pe baza noilor update-uri, Caterham îşi propune să obţină accesul în a doua parte a calificărilor, chiar dacă pentru acest lucru va trebui să învingă cel puţin doi piloţi de la una dintre echipele tradiţionale ale Formulei 1.

"Cu DRS activat, mă aştept să vedem un nivel similar al depăşirilor ca în 2011.

În acest an, pentru noi, diferenţa va fi că ne aşteptam ca monoposturile să fie mult mai apropiate decât anul trecut, ceea ce poate ne va oferi posibilitatea să punem unul dintre monoposturi în Q2 şi că le va oferi o posibilitate reală în cursa", a adăugat el.

Înainte de startul noului sezon, Caterham şi-a propus ca în 2012 să pătrundă în plutonul de mijloc al Formulei 1 şi să învingă echipe precum Toro Rosso, Force India sau chiar Williams, însă nu a reuşit să câştige niciun punct în primele şapte curse ale sezonului.

Via | SkySports

Comentarii (1)

  • Locul 17 e posibil....
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru