Cazul Briatore - FIA se judeca marti la Paris

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.11.2009
Curtea Franceza de Justitie va decide marti daca suspendarea pe viata dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore a fost justa.

Considerandu-se nedreptatit de faptul ca a fost suspendat pe viata din competitiile organizate de FIA pentru implicarea sa in scandalul Crashgate de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, Flavio Briatore a dat in judecata forul mondial solicitand eliminarea pedepsei si daune morale de 1 milion de euro.

Cazul va fi judecat marti de Curtea Franceza de Justitie de la Paris, iar fostul manager al echipei Renault trebuie sa aduca dovezi consistente pentru a convinge completul de judecata ca pedeapsa pe care a primit-o a fost prea aspra.

De asemenea, Pat Symonds, fostul director de inginerie al echipei Renault, spera sa obtina in justitie eliminarea suspendarii pe 5 ani din competiile FIA, chiar daca britanicul a recunoscut ca a fost implicat direct in accidentul deliberat provocat de Nelson Piquet Jr.

Automarket va va tine la curent pe parcursul acestei zile cu desfasurarea evenimentelor de la Paris.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru