China, antrenamente 2: Brawn GP confirma forma excelenta

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.04.2009
Jenson Button si Rubens Barrichello au terminat pe locurile 1 si 3 cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, intre cei doi intercalandu-se Nico Rosberg.

Dupa o prima sesiune de antrenamente dominata surprinzator de Lewis Hamilton, Brawn GP a revenit la forma consacrata in primele doua curse ale sezonului si s-a impus in sesiunea de dupa-amiaza de pe circuitul de la Shanghai.

Jenson Button a stabilit timpul de referinta al zilei, englezul fiind cronometrat cu 1:35.679. Performanta realizata a fost cu aproximativ o jumatate de secunda mai buna decat timpul pentru pole position stabilit cu un an in urma.

Pilotul echipei Brawn GP a fost cu numai 0.025 secunde mai rapid decat Nico Rosberg, germanul confirmand la randul sau forma excelenta din acest debut de sezon.

Locul 3 i-a revenit lui Rubens Barrichello, in timp ce Red Bull Racing a monopolizat locurile 4 si 5 prin Mark Webber si, respectiv, Sebastian Vettel. Toyota a dat in aceasta dimineata primele semne de oboseala, iar Jarno Trulli a terminat din nou pe locul 6, in timp ce coechipierul sau, Timo Glock, a stabilit al 8-lea timp.

Intre cei doi piloti ai echipei japoneze s-a intercalat Kazuki Nakajima, in timp ce McLaren s-a multumit doar cu locul 9 realizat de Heikki Kovalainen.

Campionul mondial Lewis Hamilton a terminat doar pe locul 13, in spatele lui Sebastien Bourdais si Adrian Sutil. Ferrari a continuat evolutiile mediocre din aceasta dimineata, Felipe Massa reusind doar al 12-lea loc, in timp ce Kimi Raikkonen a terminat pe locul 14.

Finlandezul a fost urmat de Sebastien Buemi si Nelson Piquet Jr, in timp ce BMW-Sauber a incheiat pe locurile 17 si 18 prin Robert Kubica si, respectiv, Nick Heidfeld. Ultimele doua pozitii ale clasamentului au fost acontate de Fernando Alonso si Giancarlo Fisichella.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Via | FIA

 

Comentarii (3)

  • @button
    oare de ce se uita la masina lui Hamilton ? :)
    0 0
  • @sharky_raducu
    din gresala...iti zic io k o vomat dupaia:)):P
    0 0
  • NeoGalaxy
    @sharky_raduku
    Pentru ca a trumurat in A1 cand a vazut ca Lewis este mai rapid. Sa vedem si cum se descurca in cursa, totusi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru