Circuitul din Coreea de Sud va fi inaugurat în 5 septembrie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.08.2010
Noul circuit din Coreea de Sud va fi inaugurat la începutul lunii septembrie şi va găzdui câteva curse înainte de Marele Premiu de Formula 1 din luna octombrie.

Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud au anunţat vineri că lansarea circuitului va avea loc în 5 septembrie.

Informaţia vine să pună capăt tuturor speculaţiilor potrivit cărora circuitul nu va fi finalizat la timp pentru a găzdui prima cursă de Formula 1 din această tară în 24 octombrie, conform calendarului sezonului 2010.

Până la cursa inaugurală, noul circuit se va încălzi prin intermediul curselor de Formula BMW Asia şi Porsche Carrera Cup Asia ce vor avea loc în weekendul 28-29 septembrie, în cadrul unui eveniment denumit Asian Festival of Speed.

Iniţial, Bernie Ecclestone a sperat să-şi asigure o variantă de rezervă în cazul în care circuitul din Coreea de Sud nu va fi finalizat, însă în urmă acestui anunţ singurul impediment care ar putea sta în calea cursei este potenţialul conflict armat dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord.

Via | F1Fanatic

Comentarii (1)

  • Punem pariu ca acest circuit va fi O MARE DEZAMAGIRE? Precum Valencia, Abu Dhabi, Singapore... si mai urmeaza atatea in anii viitori.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru