Codemasters ar putea amana jocul oficial al F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Codemasters, compania desemnata sa realizeze jocul oficial al Formulei 1 pentru sezonul 2009, ar putea amana proiectul pentru anul viitor.

Cu aproximativ un an in urma producatorul de jocuri video Codemasters a fost desemnat de Bernie Ecclestone sa realizeze jocul oficial al Formulei 1.

Titlul a fost programat sa apara la inceputul acestui an, insa revista oficiala a consolei PlayStation a dezvaluit ca producatorul ar putea amana proiectul pentru anul viitor.

Un purtator de cuvant al companiei a refuzat sa comenteze speculatiile, mentionand doar ca va face un anunt oficial pe parcursul lunii viitoare. "In prezent exista doar speculatii. Motivul pentru care nu am anuntat nimic formal este ca zvonurile despre data lansarii apar tot timpul. Vom face un anunt oficial luna viitoare in ceeea ce priveste planurile pentru publicarea jocurilor de Formula 1", a declarat purtatorul de cuvant.

Jocul oficial de F1 pentru sezonul 2009, care nu are inca un nume, ar trebui sa apara pe toate platformanele disponibile, inclusiv PlayStations si PC. Jocul se va baza pe motorul EGO folosit de Codemasters la crearea jocului Colin McRae: DIRT.

Din pacate, este posibil ca fanii Formulei 1 sa fie nevoiti sa astepte inca un an pentru a se transpune in pielea unor piloti precum Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen sau Fernando Alonso.

Cel mai recent joc oficial al Formulei 1 a fost publicat de Sony la jumatatea anului trecut si s-a bazat pe sezonul 2006, insa acesta a fost disponibil exclusiv pentru platforma PlayStation.

Taguri: Codemasters, joc

Comentarii (3)

  • @all
    k tot veni vorba de jocuri f1...nu are cineva f1 2008 rFactor?..
    0 0
  • rFactor
    http://www.szasztv.hu/F1RFT/site/index.htm

    Daca ai cumparat rFactor poti folosi online modul de la adresa de mai sus (F1 2008 RFT ).
    Exista deja un grup care a scos o varianta nefinisata pentru 2009.
    0 0
  • rfactor
    eu mi-am tras rfactor-ul de pe site-ul official. jocul este complet dar ai o limita de 60 de minute in care poti sa vezi daca vrei sa-l cumperi sau nu. daca inlocuiesti fisierul executabil original cu altul, ai jocul ca si nou, poti sa joci chiar si pe net dar decat sa joci pe tastatura mai bine te lasi pt ca majoritatea joaca pe logitech g25
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru